Topul caselor de pariuri de care se plâng pariorii din România

În întreaga lume există sute sau chiar mii de agenţii de pariuri online şi este normal să apară şi plângerile pariorilor. Din păcate, piaţa de pariuri online din România a suferit foarte multe modificări în ultimul an şi astfel am mai rămas cu destul de puţine opţiuni la care să ne putem juca biletele.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

case-de-pariuri-online-de-care-se-plang-pariorii.jpg

Stanleybet.ro (D.ONJN 1280 /29.06.2016)

Pariurile sunt validate foarte greu, existând cazuri când au durat şi trei ore până ce un pariu a fost dat câştigător. De asemenea, la meciurile amânate sau întrerupte trebuie să se aştepte 3 zile pentru ca miza pariului să fie returnată.

 

Winmasters.com (D.ONJN 1278 /29.06.2016)

Casa de pariuri online care a avut cel mai mare număr de plângeri pe forumul de discuţii despre pariuri este fără doar şi poate Winmasters. Principalele plângeri au avut la bază retragerile efectuate de la acest operator care (din ce spun pariorii) pun destule beţe-n roate atunci când se solicită o retragere.

 

CasaPariurilor.ro (D.ONJN 1289 /29.07.2016)

Aici plângerile n-au avut de-a face cu câştigurile, ci cu oferta destul de săracă existentă la acest operator, comparativ cu alţi concurenţi de pe piaţă.

 

Fortuna.ro (D.ONJN 1560/25.08.2016)

Cea mai mare casă de pariuri din centrul Europei se pare că s-a grăbit puţin cu lansarea în România. Pe forumul discuţii Fortuna de pe site-ul nostru principala problemă exprimată de pariori la acest operator a fost limitarea foarte rapidă. De asemenea se pare că sunt ceva probleme şi la modul de verificare al conturilor. Una peste alta agenţia este totuşi la început pe piaţa online din România şi sperăm să pună la punct foarte rapid toate aceste aspecte.

Indiferent de casa de pariuri la care jucaţi vă sugerăm să nu lăsaţi niciodată sume mari de bani în cont pe care nu le folosiţi (exceptând cazurile când chiar rulaţi integral acele sume).

De asemenea, este bine ca atunci când vreţi să deschideţi cont la o casă de pariuri despre care nu ştiţi prea multe căutaţi pe forumul PariuriX pentru a vedea dacă sunt pariori care au avut probleme cu aceasta. De obicei vor exista mai multe plângeri despre agenţiile neserioase. Puteţi de asemenea să intraţi pe forumul Pariurix.com, unde veţi găsi comentarii şi păreri ale pariorilor despre fiecare agenţie în parte.

Click aici şi pariază online la cea mai bună casă de pariuri, vezi ce bonus te aşteaptă

Totuşi, pe de altă parte nici nu trebuie să credeţi chiar tot ce scriu pariorii despre o anumită casa de pariuri online. Este posibil ca cineva care a avut probleme din motive legitime să înflorească povestea din frustrare, astfel încât să pară că este vina agenţiei respective. Experienţele povestite de alţi pariori ar trebui luate doar ca un punct de reper.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii