Top promoţii la pariuri pentru Liga Campionilor 12-13 aprilie 2016

În acest articol veţi putea citi cele mai tari promoţii pariuri pentru meciurile programate pe 12 şi 13 aprilie 2016 în UEFA Champions League. La momentul actual sunt şase promoţii în desfăşurare, dar foarte probabil vor urma şi altele în cursul acestei zile.

Pokerstars.com (D. ONJN 2165 / 28.08.2015)  - money back de până la 25 de euro

pokerstars-money-back.jpg

Pariază la pokerstars.com pe următoarele tipuri de pariuri: primul marcator, ultimul marcator, scor corect, pauză final, rezultat final şi ambele echipe să marcheze pe meciurile din Liga Campionilor, iar dacă meciul pe care ai mizat se încheie la egalitate vei primi miza înapoi sub forma unui pariu gratuit.

Suma maximă acordată unui utilizator pentru un meci este de 25 de euro. Pariul gratuit va fi creditat în maxim 48 de ore de la terminarea meciului. Acest pariu gratuit va fi valabil timp de şapte zile şi va trebui jucat pe o cotă de minim 1.50.

Pariază acum la Pokerstars pe meciurile din Liga Campionilor!

Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) - money back de până la 400 RON

unibet-money-back.JPG

O promoţie similară cu cea de la Poker Stars avem şi la Unibet. De data aceasta returnarea este valabilă doar dacă se marchează un gol după minutul 90 (eventualele reprize de prelungiri nu sunt luate în calcul). Oferta este valabilă pentru toate meciurile din Liga Campionilor pentru următoarele tipuri de pariuri: scor corect, pauză - final, primul marcator şi ultimul marcator.

Pentru a fi asigurat în cazul unui pariu pierdut datorită unui gol marcat în prelungiri trebuie să intraţi pe unibet.ro pe pagina Promoţiei şi să optaţi pentru ea. Sumele rambursate - cel mult 400 RON per pariu - vor fi creditate în cont în maxim 48 de ore de la terminarea meciului şi nu au condiţii de rulaj, adică ar putea fi retrase în orice moment.

Pariază acum la Unibet pe meciurile din Liga Campionilor!

888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015) - pariu gratuit de 5 euro

888sport-champions-league.jpg

Plasează astăzi un pariu cu miză minimă de 5 euro pe meciurile din Liga Campionilor şi apoi fă acelaşi lucru şi în cursul zilei de mâine. Dacă ai îndeplinit aceşti paşi atunci vei primi ulterior în cont un pariu gratuit în valoare de 5 euro. Pariurile iniţiale trebuie să fie jucate pe cote de cel puţin 1.50 şi doar pe partide din Champions League.

Pariul gratuit în valoare de 5 euro va fi creditat în maxim 72 de ore de la terminarea promoţiei şi doar câştigurile rezultate de pe urma utilizării lui vor rămâne în cont.

Pariază acum la 888sport pe meciurile din Liga Campionilor!

Betfair.com (D. ONJN 2161 / 28.08.2015) - profit dublu la pariurile plasate pe scor corect

betfair-scor-corect.jpg

Plasează un pariu pre-meci pe scorul corect al unui joc programat marţi sau miercuri în Liga Campionilor (poţi plasa câte un pariu pe fiecare meci). Miza maximă a pariului trebuie să fie de 10 euro. Dacă pariul tău va fi câştigător iar la pauză scorul va fi egal vei primi dublul câştigurilor normale.

Suma acordată suplimentar va fi creditată sub forma unor pariuri gratuite. Aceste pariuri gratuite vor fi disponibile 48 de ore pentru a fi folosite. Mizele lor nu vor fi restituite, dar condiţiile nu au câştiguri suplimentare de rulaj.

De exemplu dacă pariezi 10 euro pe scor corect 4:0 la Real Madrid - Wolfsburg şi la pauză scorul va fi 0:0 iar în final Real va câştiga cu 4:0 vei câştiga o dată 110 euro şi vei mai primi un pariu gratuit în valoare de 100 de euro. Dacă pariul gratuit îl utilizezi pe o cotă de 3 şi-l câştigi vei mai primi în cont încă 200 de euro, bani pe care-i poţi retrage.

Pariază acum la Betfair pe meciurile din Liga Campionilor!

Fortuna.ro (D. ONJN 2159 / 28.08.2015) - pariuri gratuite de până la 50 RON

fortuna-pariu-gratuit.JPG

La fiecare două pariuri plasate pe meciuri din Liga Campionilor vei primi un pariu gratuit. Valoarea acestuia va fi de 20% din suma celor două pariuri iniţiale. Pentru a fi luat în considerare biletul trebuie să conţină doar meciuri din cupele europene şi să aibă o cotă mai mare sau egală de 1.50. Valoarea maximă a unui pariu gratuit este de 50 RON, iar la promoţie se încadrează doar primul pariu plasat pe un meci.

Pariul gratuit va putea fi utilizat doar pe un bilet care are cota finală de cel mult 8.

De exemplu dacă pariezi 100 RON pe victorie Real Madrid la handicap şi 100 RON pe ambele marchează la Manchester City vei fi eligibil pentru un pariu gratuit de 40 RON. Apoi poţi juca 40 RON pe o cotă de 8 iar dacă biletul îţi iese vei primi 320 RON în cont.

Pariază acum la Fortuna pe meciurile din Liga Campionilor!

Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) - un bilet câştigat te poate duce la marea finală

netbet-urmeaza-ti-visul.JPG

Netbet pune la bătaie o invitaţie pentru două persoane la finala Ligii Campionilor de pe San Siro. Aceasta va fi acordată prin tragere la sorţi, extragere la care participă doar primii zece clasaţi în clasamentul general. În plus se mai acordă şi premii lunare în valoare de 20.000 RON! Pentru a participa la această promoţie trebuie să intri pe site-ul netbet.ro, pe pagina promoţii, apoi pe pagina "Liga Campionilor - Câștigă 2 bilete la Marea Finală!" şi acolo să dai click pe butonul "Înscriere".

Cum se calculează punctajul?
Totul este simplu la fiecare bilet câştigat care conţine pariuri pentru meciuri din Liga Campionilor primiţi puncte. Aceste puncte se acordă ca şi diferenţă dintre câştig şi miză. De exemplu în luna martie s-a câştigat un premiu de 2.000 RON cu doar 64.43 puncte.

Cei 20.000 RON acordaţi lunar vor fi creditaţi sub formă de bonus, câte 2.000 RON pentru fiecare din primii zece clasaţi. Acei bani vor trebui rulaţi de şase ori în decurs de şapte zile din momentul creditării pe cote de minim 1.60. După cum ţi-am spus şi mai sus se câştigă deloc dificil un astfel de premiu, 64 de puncte putând fi acumulate prin plasarea unui pariu de 100 RON pe cota 1.64.

Pariază acum la Netbet pe meciurile din Liga Campionilor!

După cum  poţi observa indiferent ce ai vrea să pariezi astăzi şi mâine pe meciurile din UEFA Champions League vei găsi la casele de pariuri licenţiate o promoţie care să ţi se potrivească.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!