Top mașini de lux ale fotbaliștilor și antrenorilor români

Fotbaliștii de top au mașini pe măsură. Cum altfel să își demonstrezi bunăstarea în văzul tuturor? Tamaș, Torje, Chiricheș sau Raț s-au afișat, în ultimii ani, cu bolizi pe care au plătit, fiecare, peste 100.000 de euro!

Cel mai șmecher este, însă, George Țucudean. Fără să fi confirmat la cel mai înalt nivel, atacantul care „cochetează” în aceste zile cu Astra Giurgiu a venit la reunirea naționalei de tineret, în 2012, cu un Ferrari al cărui preț de catalog pornea de la 207.000 euro!

Vi se pare mult? Atunci ce să mai spunem de Bugatti Veyron-ul lui Cristiano Ronaldo, care costă cam 1,7 milioane de euro. Sau de Porsche Spyder-ul lui Zlatan, de 620.000 de euro. Bine că nu circulă cu ele prin România, că le-ar sări capacele. De la roți.

Haideți să vedem acum cei mai tari fotbaliști români la mașini. Că la fotbal...

Gabriel Enache - Porsche Cayenne. În primăvara lui 2016, Enache a venit la un meci al Stelei de la Chiajna cu un Porsche Cayenne în valoare de 100.000 de euro. Încă era jucătorul Astrei.

George Țucudean - Ferrari 458. Toată lumea a rămas cu gura căscată când l-a văzut pe atacant coborând din așa mașină, care costă în jur de 207.000 de euro. Explicația e simplă: George provine dintr-o familie bogată.

Răzvan Raț - Ferrari F430. Este o "bijuterie" de mașină în valoare de peste 150.000 de euro. Nu pare o extravaganță, din moment ce fostul căpitan al naționalei a câștigat bine în carieră, la Șahtior DonețK, West Ham sau Rayo Vallecano.

Cristi Tănase - BMW X6. „Dodel” este fan BMW de mic. A avut mai multe mașini din această marcă, cea mai scumpă fiind un X6, al cărei preţ de pornire este 67.000 de euro.

Lucian Sânmărtean - Audi A8. Fostul jucător al Pandurilor din Târgu Jiu conduce o limuzină al cărei preţ de pornire este de 84.000 de euro. Bine, măi, Luciene, după atâția bani câștigați la arabi, doat atât poți?

Denis Alibec - Porsche Cayenne GTS. Fără să câștige prea mulți bani din fotbal până la vârsta de 26 de ani, deși începutul în Italia a fost promițător, noul atacant al Stelei a reușit să își cumpere o mașină care valorează peste 95.000 de euro.

Vlad Chiricheș - Maserati Gran Turismo. Este un bolid care prinde 300 kilometri la oră, dar și consumă enorm, 15,5 l la suta de kilometri. Preţul de catalog este de 150.000 de euro!

Alexandru Maxim - Mercedes-Benz CLS 63. Dacă locuiești în Stuttgart, cum să nu ai Mercedes? CLS-ul 63 AMG al mijlocașului român costă 150.000 de euro.

Gabriel Torje - Porsche Panamera. Cum a ajuns în Spania, la Espanyol, a mers la cea mai apropiată reprezentanță Porsche și a pus pe tejghea 130.000 de euro.

Gabriel Tamaș - Mercedes G-Class. Fundașul s-a afișat acum un an cu o mașină de fițe în valoare de 110.000 de euro. Sperăm că nu a condus-o și după episoadele când a „citit” cam mult, noaptea, în Centrul Vechi.

Nici antrenorii sau foștii fotbaliști români nu se lasă mai prejos când vine vorba de autoturisme. Iată-i pe cei mai extravaganți:

Laurențiu Reghecampf - Rolls Royce Ghost Series II. După 3-1 cu Viitorul, în august 2016, antrenorul Stelei a plecat de la stadion cu Rolls-ul înmatriculat în Nevada cu numărul persoanalizat Reghe 1, mașină de 350.000 de euro!

Gheorghe Hagi - BMW 740 d. „Regele” se simte bine și în fruntea Ligii I, și pe șosea. A făcut ultima deplasare la Botoșani cu un bolid de 100.000 de euro.

Mirel Rădoi - Aston Martin Rapide. Mirel nu a avut cine știe ce viteză când era fotbalist, dar se revanșează acum, cu Astonul lui Rapide, care are preț de catalog 155.000 de euro.

Ciprian Marica - Mercedes-Benz SLR McLaren. În primăvara lui 2016, Marica a venit la antrenamentul Stelei cu mașina de 165.000 de euro pe care nu a lăsat-o în parcare, ci a dus-o chiar la marginea terenului.

Adrian Mutu - Cadillac Escalade. "Briliantul" a schimbat șapte mașini în doi ani. Printre automobilele detinute de el se numară și un Cadillac Escalade, care valorează peste 90.000, darși un Ferrari F430, ca al lui Raț.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi