Top case de pariuri online la care putem paria de pe telefon și tabletă

pariuri-mobil.jpg

Află care sunt cele mai bune case de pariuri online la care putem paria de pe telefon și tabletă. Posibilitatea de a paria de pe telefon sau tabletă era în urmă cu câțiva ani mai degrabă un moft, dar acum ea reprezintă o necesitate pentru majoritatea pariorilor. Orice persoană are în ziua de astăzi un dispozitiv mobil suficient de bun pentru a putea naviga pe orice site și pentru a putea descărca și utiliza aplicații din cele mai diverse domenii. Pe lângă bonusuri, cote bune, o ofertă sportivă bogată, o platformă performantă de pariuri live sau un serviciu bun de suport clienți, pariurile mobile reprezintă și ele un criteriu de top atunci când pariorii aleg casa de pariuri online la care să joace. Majoritatea agențiilor de pariuri au o aplicație sau măcar un site optimizat pentru dispozitive mobile, dar mai există și exepții. Plus că în cazul unora serviciile oferite sunt mult mai bune decât cele disponibile la concurență. De aceea în cele ce urmează îți voi prezenta un top cu cele mai bune case de pariuri online la care putem paria de pe telefon și tabletă. 

Înainte de a începe trebuie să ofer o informație importantă. În cazul tuturor aplicațiilor mobile pentru pariuri, acestea pot fi descărcate pe Iphone / Ipad direct din AppStore. Însă cei care dețin un dispozitiv cu Android nu vor găsi aplicațiile respective în Google Play deoarece cei de la Google sunt împotriva aplicațiilor de jocuri de noroc. De aceea aceste aplicații trebuie descărcate direct de pe site-ul respectivelor case de pariuri. Site-ul trebuie accesat direct din browserul telefonului / tabletei. Pentru ca dispozitivul tău mobil să fie autorizat să instaleze astfel de aplicații trebuie să intri în Setări – Securitate și să bifezi căsuța ”Surse necunoscute” exact ca în poza de mai jos. 

 

permitere-instalare-aplicatii.png

Per total, Unibet este cea mai bună agenție de pariuri pe internet din rândul celor licențiate. Este pe primul loc în ceea ce privește oferta sportivă pre-meci, serviciul de transmisii live video și platforma de pariuri live (din punct de vedere tehnic), și în top3 când vine vorba de serviciul de suport clienți, oferta sportivă live, bonusuri și promoții. Mai este însă un capitol la care Unibet ia fața concurenței: posibilitatea de a paria de pe telefon / tabletă.  

Clienții agenţiei de pariuri Unibet pot descărca aplicația ”Unibet Sports Betting”, aplicație ce este disponibilă atât pentru dispozitivele Apple (minim IOS 7.0+), cât și pentru Android (minim 4.0). Aplicația arată identic pe toate dispozitivele mobile, merge fără nicio problemă și oferă acces la toate opțiunile disponibile și pe PC, inclusiv posibilitatea de a urmări meciurile transmise live video. 

Vrei să pariezi la UNIBET? Citește aici cu atenție: https://pariurix.com/vrei-sa-pariezi-la-unibet-citesti-aici-cu-atentie.html

 

unibet-mobil.png

Sportingbet este o casă de pariuri online foarte apreciată de către pariorii români datorită promoțiilor foarte tentante oferite celor cu bugete reduse, simplității de utilizare a site-ului, serviciului bun de suport clienți, dar și ofertei sportive bogate și a platformei performante de pariuri live. 

La toate aceste servicii ai acces nu doar de pe calculator, ci și de pe telefon sau tabletă. Dacă deții un Iphone sau un Ipad atunci poți descărca din AppStore aplicația ”Sportingbet Pariuri Sportive”. Aceasta a fost lansată în 2016, deci este foarte modernă și se ridică la cele mai înalte standarde. Pentru a o putea instala ai nevoie de minim IOS8. Aplicația nu este încă disponibilă pe Android, dar site-ul mobil este optimizat suficient de bine încât să poți paria în condiții optime chiar dacă n-ai un dispozitiv de la Apple. 

Vrei să pariezi la SPORTINGBET? Citește cu mare atenție ACEST ARTICOL

 

sportingbet-mobil.png

Netbet stătea până recent chiar invers față de Sportingbet: avea aplicație pentru Android, dar nu avea pentru IOS. Însă de curând acest lucru s-a schimbat, iar acum inclusiv cei care au un telefon sau o tabletă cu Android pot descărca aplicația Netbet. Aceasta îți permite să pariezi pe toate evenimentele sportive accesibile de pe PC, atât pre-meci cât și live. Și crede-mă, ai pe ce paria! Cel puțin la numărul de pariuri live oferite, Netbet este agenția online care stă cel mai bine. 

Dorești să pariezi la NETBET? Nu o face până nu citești asta!

 

netbet-mobil.png

Betano are o aplicație pentru Iphone și Ipad surprinzător de bună, care din punctul meu de vedere este numărul 1 în România în acest moment. Cum așa? În primul rând aplicația este foarte stabilă, funcționează foarte bine și oferă toate facilitățile disponibile pe PC, inclusiv posibilitatea de a urmări transmisii live video din mers. Dar și alte agenții stau la fel de bine până la acest punct, deci cu cese diferențiază Betano?

Primul lucru ar fi reprezentat de posibilitatea de a paria prin comandă vocală; dictezi prin microfon pariul și suma, iar acesta încarcă în biletul virtual. Al doilea lucru este reprezentat de posibilitatea de a scoate în prim plan opțiunile care te interesează prin adăugarea la favorite, facilitate foarte folositoare când pariezi live de pe un ecran de 4-5 inch, dar pe care mulți operatori evită să o introducă. Apoi mai contează și faptul că poți seta să primești notificări de la pariurile și meciurile care te interesează și poți personaliza aplicația în multe moduri, spre deosebire de alte agenții unde nu găsești la fel de multe opțiuni.

Singurul mare minus este acela că aplicația nu este disponibilă pe Android! Dar ținând cont că vorbim de un operator nou pe piața din România, probabil și acest minus va fi reparat într-un viitor nu foarte îndepărtat.

 Înainte de a deschide un cont nou la BETANO citește AICI!

 

888sport-mobil.png

Cei de la 888sport au servicii de o calitate ridicată din toate punctele de vedere. Dacă ar fi totuși să evidențiez un punct forte, acesta ar fi oferta sportivă. Singurul minus ar fi acela că agenția nu se concentrează în mod deosebit pe piața din România, motiv pentru care serviciul de suport clienți poate fi accesat doar în engleză, iar depunerile și retragerile nu pot fi făcute în lei românești. Dar per total serviciile oferite sunt de o calitate ridicată, indiferent că vrei să pariezi de pe calculator sau de pe un dispozitiv mobil.

Utilizatorii de Android pot paria doar din browser, în timp ce deţinătorii unui Iphone / Ipad pot descărca aplicația ”888sport – Online sports”. Punctul forte al acesteia este acela că merge și pe versiuni mai vechi ale sistemului de operare, cum ar fi pe IOS6. Grafica nu este foarte modernă, ci mai degrabă simplistă, dar acest lucru este un plus pentru cei cu un dispozitiv mai puțin performant, deoarece și aceștia pot paria în condiții mai mult decât decente. 

Nu paria online la 888Sport până nu citești cu atenție acest articol Pariurix!

 

888sport-mobil.png

Indiferent de dispozitivul mobil de pe care joci va trebui s-o faci direct din browser, deoarece cei de la efortuna.ro n-au o aplicație proprie. Totuși, varianta mobilă a site-ului este foarte bine gândită și oferă câteva opțiuni interesante. De exemplu atunci când pariezi live poți minimiza opțiunile care nu te interesează, pentru ca acestea să nu te încurce. Acest lucru este foarte util atunci când pariezi de pe un ecran de doar câțiva inch, iar oferta conține zeci de opțiuni de pariere diferite.

Înainte de a paria online la FORTUNA BET este important să citești acest articol: pariurix.com/inainte-de-a-paria-online-la-fortuna-bet-este-important-sa-citesti-asta.html

 

fortuna-mobil.png

Betfair nu este degeaba unul dintre cele mai importante nume din domeniul jocurilor de noroc online, acest operator adaptându-se foarte bine nevoilor clienților săi. De aceea este oferită o aplicație foarte bună atât pentru IOS cât și pentru Android numită ”Betfair Sports Betting”. Ce-mi place mult la această aplicație este faptul că ea este optimizată foarte bine pentru orice tip de dispozitiv, indiferent cât de performant este acesta. De exemplu dacă ai un Iphone 4 cu IOS6 poți descărca o versiune mai veche a aplicației, care să meargă foarte bine pe telefonul tău; grafica va fi ceva mai primitivă, dar aplicația se va mișca foarte bine.

Dacă în schimb ai un Iphone 6 cu IOS9, atunci vei putea descărca cea mai nouă versiune a aplicației, iar aceasta va avea o grafică foarte bună și se va mișca și foarte rapid. Atunci când descarci aplicația ți se va selecta automat versiunea cea mai potrivită pentru situația în care te afli. Nici o altă aplicație de pariuri sportive nu este gândită în acest mod, iar acest lucru trebuie apreciat. Din aplicație poți accesa atât platforma normală de pariuri sportive, cât și cea de betting exchange

Nu deschide cont la agenția de pariuri BETFAIR până NU AFLI ASTA!

 

betfair-mobil.png

Nu poți descărca o aplicație de pariuri pentru dispozitivul tău mobil dar poți juca direct din browser. Varianta mobilă a site-ului folosește ultimele tehnologii de la Responsive Web Design pentru ca serviciile oferite să fie la cel mai înalt nivel. Oferta sportivă și opțiunile oferite sunt cam aceleași ca pe PC, deci n-am ce reproșa celor de la winmasters.com.  

Înainte de a te înregistra la Winmasters ar trebui să arunci un ochi peste acest articol Pariurix.

 

winmasters-mobil.png

Poate numele de Betstars nu-ți spune prea multe, dar cel de Pokerstars sigur îți sună cunoscut. Betstars este practic platforma de pariuri sportive a celui mai important site de poker din lume, deci o astfel de companie n-avea cum să dezamăgească la partea de mobil. Te poți juca la acest operator de pariuri sportive descărcând aplicația ”BetStars Sports Betting”. Aceasta necesită minim IOS7 sau Android 4.4. 

Înainte de a paria online la BETSTARS citește AICI despre ce te așteaptă!

 

betstars-mobil.png

Pentru o agenție de pariuri care a făcut cu puțin timp în urmă trecerea din mediul offline în mediul online serviciile oferite pentru mobil sunt surprinzător de bune. Poți descărca aplicația ”Casa Pariurilor” pe IOS7+ sau Android 4.0+, aplicație ce vine cu câteva lucruri pe care nu le vei găsi în alte părți. Pe lângă faptul că poți paria online poți folosi aplicația pentru a găsi cea mai apropiată agenție de cartier sau pentru a scana codul QR al unui bilet offline. Astfel vei primi notificări pe telefon legate de meciurile tale de pe bilet. 

Nu paria online la Casa Pariurilor până nu citești aici cu mare atenție: https://pariurix.com/nu-paria-online-la-casa-pariurilor-pana-nu-citesti-aici-cu-mare-atentie.html

 

casa-pariurilor-mobil.png

Alte agenții care au trecut din offline în online, dar care se află la polul opus din punct de vedere al serviciilor pentru mobil sunt Superbet și Mozzartbet. Site-urile nu sunt optimizate, deci ele vor arăta ca o variantă în miniatură a site-urilor pentru PC. Din acest motiv este foarte dificil să pariezi din mers la aceste case de pariuri. Oricum, așa cum ai putut vedea în acest articol, ai destul de multe opțiuni decente dacă vrei să pariezi online de pe un telefon sau o tabletă.

 

Te-ar mai putea interesa:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive