Top 5 promoții la casele de pariuri online pe Euro 2016!

Casele de pariuri online se întrec în a oferi promoții care de care mai tentante pe durata Campionatului European de Fotbal 2016, motiv pentru care am strâns în acest articol cele mai tentante cinci oferte pe care nu trebuie să le ratezi. Aici poți vedea prezentarea lor pe scurt, iar dacă vrei să afli mai multe informații despre o anumită promoție, atunci accesează link-ul din dreptul ei pentru a fi redirecționat către un articol ceva mai amănunțit.

1. Campionatul de pariere Euro Fotbal 2016 + Copa America la unibet.ro

Unibet pune la bătaie un pot total de 100,000€ ce va fi împărțit între cei mai activi și inspirați 1,000 de pariori. Partea bună este că tot ce trebuie să faci este să plasezi pariuri pe Euro 2016 și / sau Copa America, lucru pe care oricum orice parior serios îl face. Pentru această ofertă se califică orice opțiune de pariere!

campionatul-de-pariere.jpg

 2. Cote dublate la betfair.com la toate pariurile de tipul 1x2

Plasează un pariu de tipul 1x2, iar dacă se marchează un gol în prima jumătate de oră beneficiezi de cote dublate. Promoția este valabilă pe întreaga durată a turneului și este foarte tentantă pentru că un gol până în minutul 30 reprezintă un scenariu mai mult decât plauzibil.

betfair.png

3. Pariuri gratuite de până la 200RON la efortuna.ro!

La fiecare pariu pre-meci de minim 10RON și cotă 1.60+ plasat la Fortuna de pe un dispozitiv mobil vei primi câte un free bet de 10RON ce poate fi folosit la pariuri live! Oferta este valabilă la orice meci de la Euro 2016. Poți primi maxim 20 de pariuri gratuite, deci te poți bucura de foarte multe pariuri live fără a risca vreun leu din banii proprii.

bonus-fortuna.png

4. Câștiguri duble și rambursări la meciuri cu întoarceri de rezultat. Ofertă valabilă la netbet.ro!

Pentru această ofertă Netbet se califică pariurile de tipul 1x2 plasate pe orice meci de la Euro 2016 pe o miză de minim 40RON. Dacă echipa pe care ai mizat câștigă după ce a fost condusă vei beneficia de câștiguri duble, iar dacă pierde după ce are avantaj pe tabelă vei primi înapoi suma mizată sub formă de bonus. 

promotie-netbet.png

5. Pariu gratuit de 10$/£/€ la betstars.com!

Plasează trei pariuri single pe minim 10$/£/€ fiecare, și vei fi recompensat cu un pariu gratuit de 10$/£/€. Cele trei pariuri trebuie să fie de tip single, să fie plasate pe meciuri diferite din faza grupelor, și să aibă cote de minim 1.50 fiecare. Pariul gratuit poate fi utilizat pe orice sport sau eveniment sportiv, deci nu trebuie folosit neapărat pe Campionatul European.

betstars.png 

Promoţie Bonus: Pe lângă cele cinci promoţii de top o recomandăm şi pe cea de la betano.com, promotie despre care găseşti toate informaţiile în articolul: https://pariurix.com/pariaza-la-betano-pe-euro-2016.html.

Acestea sunt doar câteva din ofertele tentante oferite de casele de pariuri online clienților din România, iar pe durata turneului îți vom prezenta și alte promoții!

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi