Top 5 meciuri în care avem şanse să vedem goluri multe sâmbătă 6 decembrie 2014

Pentru că pariurile printre cel mai des întâlnite pe bilete este peste 2.5 goluri ne-am gândit pentru ziua de sâmbătă să vă prezentăm şi vouă un top al meciurilor în care credem că se vor marca minim trei goluri.

  • Austria Viena - Salzburg

Derby-ul ultimilor ani din fotbalul austriac găseşte acum cele două formaţii la distanţă considerabilă. Salzburg are 35 de puncte şi 52 de goluri înscrise in 17 etape, în timp ce Austria Viena este doar pe şase cu 23 de puncte. Salzburg în deplasare are doar două meci cu mai puţin de trei goluri. Vine după patru succese externe, în toate primind însă gol. Austria Viena după trei dueluri succesive cu peste două goluri a remizat în ultima etapă la Ried (1:1). Acasă în luna noiembrie i-a marcat patru goluri Admirei, după ce luase în prealabil trei de la Sturm Graz. Din mai 2013 toate cele şase întâlniri directe au avut parte de minim trei goluri. În urma cu două luni şi jumătate Austria Viena câştiga chiar pe Red Bull Arena cu 3:2, limita de două goluri fiind depăşită încă din minutul 38.

  • Stuttgart - Schalke

Stuttgart a făcut show în ultima etapa la Freiburg (4:1). Are în continuare probleme pe faza defensivă şi drept dovadă avem cele opt goluri primite acasă în ultimele trei partide. Schalke de partea cealaltă vine după trei meciuri, in toate competiţiile, încheiate cu câte cinci goluri, în două dintre ele fiind protagonista principală. N-a marcat în ultimele două deplasări, dar acum va întâlni una dintre cele mai slabe defensivă din Bundesliga şi ar trebui să puncteze. Ultimele şase directe au avut toate parte de minim trei goluri, iar Stuttgart acasă a înscris exact trei goluri în fiecare din precedentele trei dueluri contra "alb-albaştrilor".

  • Rangers - Cowdenbeath

În liga secundă din Scoţia vom avea faţă în faţă cea mai bună ofensivă din divizie - Rangers 35 de goluri - şi cea mai slabă defensivă - Cowdenbeath 34 de goluri. Oaspeţii sunt de departe primii într-un clasament al meciurilor cu minim trei goluri având 12 astfel de jocuri din 14 posibile. Rangers acasă după şase dueluri spectaculoase a remizat doar la 1 cu Alloa în urmă cu trei săptămâni. Acum va căuta victoria în faţa unui adversar mult mai modest, care se apropie de trei goluri primite pe meci în deplasare. Trei goluri a luat Cowdenbeath şi în jocul tur, Rangers câştigănd acel duel la scor de neprezentare.

  • Ajax - Willem

Ajax a dezamăgit în etapa precedentă, remizând pe terenul lui Den Haag (1:1). Acum credem că va continua şirul victoriilor interne. De la singurul meci intern încheiat în under 2.5 goluri Ajax are pe Amsterdam Arena trei victorii succesive, partide în care de fiecare dată a marcat minim trei goluri. Willem vine după un succes clar la Dordrecht. A fost a treia deplasare consecutivă în care echipa din Tillburg marchează mai mult de un gol, avănd în aceste dueluri o medie de trei reuşite per joc. Este adevărat că acum va merge la Amsterdam, pentru un duel infinit mai dificil decât precedentele. dar cu Armenteros în mare formă ar putea contribui şi ea la depăşirea limitei de două goluri.

  • Luzern - Basel

Luzern în precedentele trei runde ne-a oferit partide spectaculoase, două dintre ele pierzându-le. Acasă alternează în ultimele şase meciuri remizele încheiate în under 2.5 cu eşecuri cu scorul de 1:2. În mod normal ar urma un egal, dar acest şir credem că va fi întrerupt acum. Basel în ultimele 30 de zile a câştigat toate duelurile din campionat, marcând în medie trei goluri per joc, toate duelurile având minim trei goluri. În deplasare din opt jocuri n-are decât unul în care această limită să nu fie depăşită. Basel a câştigat cu 3:0 prima directă a sezonului, ce-i drept overul ieşind greu, graţie unui gol marcat în minutul 94, asta după ce tabela arăta 2:0 încă din minutul 39.

Am ales aşadar cinci meciuri care noi le considerăm cu şanse mari de a avea parte de minim trei goluri. Mai sunt şi altele care ne-au atras atenţia, dar acelea aveau cote de doar 1.20-1.30, mult prea mici pentru a fi luate în calcul.  Dacă jucaţi biletul de mai jos la această casă de pariuri online în cazul în care pierdeţi şi acesta este primul plasat veţi primi jumătate din miză înapoi. De exemplu dacă mizaţi 300 RON fie veţi câştiga 3.043 RON, fie veţi primi înapoi 150 RON! 

bilet-total-goluri.JPG

Click aici pentru a paria online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi