Top 5 lucruri de știut pentru pariori despre PSG – Barcelona și Benfica – Borussia

Casa de pariuri online Betano.com vine în ajutorul pariorilor și nu numai, oferind un Top 5 al celor mai interesante lucruri de știut înainte de primele două sferturi de finală din Liga Campionilor, care se joacă marți de la ora 21:45, PSG – FC Barcelona și Benfica – Borussia Dortmund.

Toate pariurile pe Liga Campionilor sunt aici

PSG – FC Barcelona - peste 215 de pariuri pe acest meci și cote cu Marjă 0%, pe Betano.com

  1. Barcelona a câștigat ultimele trei meciuri jucate cu PSG, a marcat de 8 ori și a primit 2 goluri. Spaniolii au cota de 2,29 la victorie.

  2. Singura dată când PSG a eliminat-o pe Barcelona în Liga Campionilor a fost în urmă cu 12 ani, în sferturile de finală. De atunci, catalanii au triumfat în fazele eliminatorii de două ori, în sezoanele 2012/2013 și 2014/2015. Barcelona are cota de 1,22 la calificare.

  3. PSG nu a reușit să termine fără a primi gol nici unul dintre ultimele 9 meciuri cu Barcelona. Cota pentru ca ambele echipe să înscrie este 1,62.

  4. Francezii au pierdut doar un singur meci din ultimele 42 jucate acasă în cupele europene. Spaniolii au câștigat 9 din ultimele 11 partide din fazele eliminatorii ale Champions League.

  5. Edinson Cavani a marcat 6 goluri în tot atâtea meciuri de Liga Campionilor în acest sezon. Cota 2,12 să marcheze oricând.

Benfica – Borussia Dortmund - peste 215 de pariuri pe acest meci și cote cu Marjă 0%, pe Betano.com

  1. Borussia Dortmund este una dintre cele 6 echipe din acest sezon de Liga Campionilor care nu a fost învinsă. Diseară are cota 2,31 la victorie.

  2. Dortmund a pierdut 6 din ultimele 8 meciuri jucate în fazele eliminatorii ale CHL. Cotă 3,50 pentru Benfica la victorie.

  3. Benfica a pierdut doar un singur meci pe teren propriu din ultimele 7 în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, în 2012, contra lui Chelsea.

  4. În grupe, Borussia Dortmund a marcat 21 de goluri, Benfica a primit 10 goals. Cotă de 1,90 pentru ca ambele echipe să înscrie diseară.

  5. Pierre-Emerick Aubameyang a marcat de 4 ori în grupe în meciurile în toate cele 4 meciuri în care a jucat titular.

Pariază aici pe meciurile zilei din Champions League - ai bonus 100% până la 200 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi