Top 5 cele mai tari bilete la pariuri sportive în luna iunie 2016!

Pentru că în ultima lună v-am prezentat în secțiunea de știri PariuriX mai multe bilete câștigătoare la pariuri sportive, unul mai spectaculos ca altul, am decis să venim cu un top 5 cele mai tari bilete la pariuri ale lunii iunie 2016. Pentru că Euro 2016 este în plină desfășurare, probabil nu va mira pe nimeni că majoritatea acestor bilete conțin pariuri pe turneul final din Franța.Topul ia în considerare atât mizele jucate cât și cotele finale, dar așteptăm comentarii dacă crezi că altul ar fi trebuit să fie clasamentul.

 5. Bilet Pauză / Final - miză 250RON, câștig 7,380RON

Un client al celor de la Fortuna Bet (deschide un cont acum) a mizat la o agenție stradală din București nu mai puțin de 250RON că meciul Franța vs Irlanda va fi de tipul 2 pauză, 1 final. Și surpriză, a avut dreptate, ceea ce i-a adus în conturi aproape 7,400RON!

bilet-pariuri-fortuna.jpg

 

4. Două scoruri corecte Euro 2016 - miză 10RON, câștig 7,333RON

Acest bilet a fost jucat chiar recent pe 27 iunie 2016 și conținea scoruri corecte pe ultimele două optimi de finală de la Campionatul European din Franța. În timp ce victoria Italiei în fața Spaniei cu scorul de 2:0 nu era imposibil de anticipat de către un parior inspirat, succesul istoric al Islandei cu 2:1 în compania Angliei părea aproape imposibil de ghicit de către cineva. Și totuși acest client Winner din Bragadiru a reușit imposibilul pe o miză de 10RON. Câștigul total? Nu mai puțin de 7,333.40RON

bilet-pariuri-winner.jpg

 

3. Pariu pe Italia vs Spania - miză 10,000RON, câștig 37142RON

Un alt bucureștean nu s-a încurcat cu sume mici, și a pus un pariu cum nu vezi prea des în România. În timpul partidei Italia vs Spania din optimile de finală de la Euro 2016, la scorul de 1:0 pentru echipa lui Antonio Conte, acesta a pariat live la o agenție stradală Stanleybet că ”Gli Azzuri” vor marca și cel de-al doilea gol. Emoțiile au fost mari, dar chiar la ultima fază a meciului G. Pelle a înscris, iar pariorul a plecat acasă cu 37,142RON!

bilet-pariuri-stanley.jpg

 

2. Patru pariuri pauză / final - miză 1RON, câștig 4100RON

Care sunt oare șansele să nimerești patru ponturi pauză / final pe același bilet? Și de tipuri complet diferite: de două ori 1/x, o dată 1/1 și o dată x/2? Un client Excelbet din Craiova putea la fel de bine să spună că a câștigat la loto atunci când biletul lui a fost câștigător, singurul minus fiind acela că el a fost jucat doar pe 1RON. Chiar și așa un câștig de aproape 3,900RON cu o investiție minimă este ceva remarcabil, plus că aceasta este cea mai mare cotă câștigătoare a lunii.

bilet-pariuri-excelbet.png

 

1. Șapte pariuri - miză 50RON, câștig 17,354RON

O cotă de 3,70 pe 10,000RON e ceva ireal pentru mulți, dar cu siguranță respectivul parior își permitea să pună astfel de pariuri. Un câștig de 4,000RON pe 1RON iar este ceva rar, dar la câți joacă în România bilete de 1-2RON, era de anticipat că din când în când vor mai ieși și astfel de bilete. Însă câți pariază oare 50RON pe o cotă de 365, și să mai și câștige? 

bilet-pariuri-mozzart.jpg

Mai avem un bilet foarte tare de la Grecia Kino, cu o miză de 200RON și un câștig de 13,300RON, dar nu l-am adăugat aici pentru că am zis să ne axăm doar pe bilete de pariuri sportive. Dar îl poți vedea aici: https://pariurix.com/castig-fabulos-de-peste-13000ron-la-grecia-keno-cu-doar-trei-numere.html

În luna mai am avut două bilete incredibile prinse de un parior din Şimleul Silvaniei care iau fața la tot ce am prezentat în acest top, și pe care te invit să le descoperi singur dând click aici.

Însă dacă ne raportăm doar la biletele din iunie, considerăm că biletul jucat în Ploiești la Mozzartbet este biletul lunii,. Tu ce crezi? Poți lăsa o părere mai jos dacă consideri că un alt bilet merita prima poziție. De asemenea, dacă ai vreun bilet mai spectaculos ca cele prezentate în acest top, nu ezita să îl arăți și celorlalți utilizatori Pariurix. Îl poți uploda direct în secțiunea Imagini Bilete

Descoperă casa de pariuri online numărul 1 licenţiată în România

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi