Top 3 meciuri pe care s-au pariat cei mai mulţi bani duminică 3 iulie 2016

Mulți pariori mizează pe surprinză în Franța - Islanda

Ultimul sfert de finală de la UEFA Euro 2016, dintre Franța și Islanda, este cel mai pariat meci al zilei de astăzi. Raportul este cel mai bine reflectat de cifrele înregistrate pe piața de pariuri, unde până în această dimineață se mizaseră peste 1,1 milioane de euro pe disputa găzduită de Stade de France. Pariorii au mai multă încredere în Islanda decât casele de pariuri. Aproape 130.000 de euro au fost „puși” pe victoria outsider-ilor, iar peste 240.000 de euro pe egal după 90 de minute.

Pe locul secund în topul celor mai pariate meciuri de fotbal de astăzi era Ponte Preta – Sao Paulo (Brazilia, Serie A), dar volumul de bani rulat pe această partidă nu depășea 100.000 de euro.

  • 1.90 3.30 4.00 sunt cotele la unibet.ro pentru meciul Ponte Preta - Sao Paulo.

În condițiile în care în această duminică se mai desfășoară meciuri de prim-plan din China, SUA, Norvegia sau Japonia, surprinde clasarea pe locul al treilea al ierarhiei menționate a disputei dintre Dinamo Minsk și Slavia Mozyr, din Belarus. Mizele puse pe această întâlnire depășeau dimineață 24.000 de euro pe piața de pariuri la care ne-am raportat.

  • 1.38 4.20 6.55 sunt cotele la netbet.ro pentru meciul Dinamo Minsk - Slavia Mozyr

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi