Top 3 bonusuri oferite de agenţiile de pariuri online

In articolul “Agenții de pariuri online de top recomandate de comunitatea pariorilor din România” v-am prezentat lista caselor de pariuri pe internet care au drept temporar de operare în ţara noastră şi cu bonusurile oferite în acest moment pariorilor români. Aceste bonusuri pot reprezenta fie un anumit procent din valoarea primei depuneri, fie un prim pariu fără riscuri.

Cum putem vedea sunt şapte agenţii de pariuri care oferă bonusuri în acest moment. Dar totuşi, dintre acestea, care sunt cele mai avantajoase trei bonusuri? Vi le voi prezenta mai jos, cu specificaţia că acestea sunt bonusurile standard.

PariuriX.com a obţinut pentru voi bonusuri exclusive la cele mai importante case de pariuri licenţiate în România.

 

1. Winmasters.com (D. ONJN 928 / 24.06.2015) - bonus 50% până la 400 RON

Interfata Bet365

Dintre toate bonusurile de bun venit cel de la Winmasters.com are valoarea cea mai mare, 50% până la 400 RON. Trebuie totuşi specificat că acest bonus are caracter temporar. La momentul scrierii articolului este cel mai bun, rămâne de văzut dacă-l vor păstra la acelaşi nivel şi în viitor.

Astfel, dacă depunem suma de 800 RON primim un bonus de 400 RON. Trebuie apoi să plasăm pariuri în valoare totală de 6.800 RON, după care banii din balanţa bonus vor fi transformaţi în bani reali şi pot fi retraşi. Mai întâi trebuie pariat depozitul o dată pentru a putea juca din bonus (800 RON), după care bonusul şi depozitul (800+400) trebuie rulate de cinci ori (6.000 RON). Pariurile single trebuie plasate pe cote de minim 1.80, iar la pariurile multiple cota minimă per eveniment trebuie să fie 1.20. Puteţi juca şi cote mai mici, dar pariurile plasate pe aceste cote nu se iau în calcul la rulaj. Avem la dispoziţie 60 zile pentru a rula banii.

Nu uitaţi că bonusul de bun venit poate fi solicitat o singură dată. De asemenea nici un alt membru al familiei sau altă persoană care locuieşte la adresa voastră nu poate solicita bonusul. Deci este recomandat să profitaţi la maxim de pe urma lui atunci când aplicaţi pentru acest bonus. Sugestia noastră este să depuneţi suma maximă de 800 RON, fiindcă altfel s-ar putea să vă pară rău mai târziu. Depunând 800 RON aveţi posibilitatea să jucaţi cu 1.200RON!

Pentru a primi bonusul trebuie doar să efectuaţi o primă depunere utilizând codul de bonus BONUS400RO.

2. Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) - bonus 50% până la 200 RON, dar dacă vă deschideţi cont de pe site-ul nostru aveţi bonus 100% până la 300 RON

Bonus Betclic

Motivul pentru care trecem Netbe.ro pe locul 2 (deşi oferă aceeaşi valoare a bonusului ca şi Sportingbet) este destul de simplu. Aici avem bonus la primul depozit, pe când la sportingbet este vorba de un prim pariu fără riscuri.

Cum se obţine bonusul? Mergeţi la Casierie şi introduceţi codul bonus NETBET200, efectuaţi o depunere şi pariaţi suma depusă o dată pe cote de minim 1.60. Odată îndepliniţi aceşti paşi bonusul de 50% din prima depunere până la 200 RON va fi creditat în cont. 

Pentru a profita la maxim de promoţie depuneţi 400 RON. Astfel veţi primi bonus 200 RON şi vă veţi juca cu 600 RON. Aveţi la dispoziţie pentru a miza bonusul şi depozitul de şase ori pe cote de cel puţin 1.60. Astfel dacă vreţi să obţineţi bonusul maxim pentru a-l elibera trebuie să plasaţi pariuri eligibile în valoare totală de 4.000 RON în decurs de 60 de zile.

Tot după efectuarea primului depozit Netbet vă mai oferă şi un al doilea bonus denumit Booster. În acest articol aveţi toate detaliile despre acest bonus.

3. Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) - primul pariu 100% fără riscuri până la 200 RON, dar dacă vă deschideţi cont de pe PariuriX veţi beneficia de un prim pariu fără riscuri până la 300 RON

Bonus Sportingbet

În maxim 7 zile de la deschiderea contului efectuaţi o depunere şi plasaţi un prim pariu. Dacă acesta va fi pierdut vi se va restitui miza integral (în limita trecută mai sus). În cazul în care veţi primi bonusul (dacă pierdeţi primul pariu plasat la agenţie) acesta va trebui rulat de şapte ori pe cote de minim 1.50 în decurs de 30 de zile de la creditare.

Nu uitaţi că bonusurile au rol pur informativ deoarece ele se pot schimba destul de mult pe parcurs. Urmăriţi cu regularitate site-urile caselor de pariuri pentru a vedea care dintre ele au cele mai atractive bonusuri!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi