Top 10 autogoluri să mori de râs. Dreptate pentru Bănel!

Din ciclul „mai bine o bară frumoasă decât un gol urât”, vă prezentăm niște băieți care cred cu tărie că mai bine îți dai un autogol spectaculos, decât să respingi mingea banal în „row Z” cum spun britanicii, adică în înaltul tribunei.

Am râs cu lacrimi. Dacă nu sunteți genul să vă amuzați de răul altuia, puteți să admirați biomecanica „bășicii”. Sunt execuții fabuloase, cărora portarii nu le-ar fi făcut față nici dacă ar fi fost în gardă, pe linia porții. Ce loburi! Ce șuturi năpraznice! Ce traiectorii perfecte! Uneori, e nevoie de un joc colectiv bine pus la punct ca să poți marca în propria poartă. Credeți că golul înscris de Giroud pe 1 ianuarie a fost fabulos? Ia priviți bijuteria de pe primul loc din acest top:
 Patrioți din fire, l-am fi inclus în acest top și pe Bănel Nicoliță. Nu se poate să nu fi văzut „tonto-golul” de pe Santiago Bernabeu, din Liga Campionilor, sezonul 2006-2007. S-a terminat Real Madrid – Steaua 1-0, deci mai rar autogol cu o asemenea importanță. În plus, a fost o execuție fără cusur. Parcă mingea „ar bate cuba” cu fiecare fir de iarbă în drumul suprem către plasă.Ați auzit de Frank Sinclair, cel considerat cel mai bun marcator în propria poartă din istorie? Unii spun că a fost ghinionist prin excelență, dar el pur și simplu a avut talent la așa ceva. A fost luat în serios prea târziu de propriii coechipieri, care au început să îi facă un marcaj strict. Delectați-vă!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi