Cum se joaca Tong Its?

Tong-its este o varianta de remi ce se joaca in trei si care a devenit extrem de populara in Filipine in ultimii ani. Si numele dar si structura jocului aduc putin a Tonk (jocul american). Tong-Its a aparut spre sfarsitul secolului 20 si pare a fi o varianta extinsa a jocului de Tonk care se joaca cu 12 carti.

tong-its.jpeg

Tong-Its este un joc doar pentru trei jucator care foloseste un pachet standard anglo-american de 52 de carti (fara jokeri). Un as valoreaza 1 punct, J-Q-K valoreaza 10 puncte, iar celelalte carti valoreaza exact cat cifra care este inscriptionata pe ele.

Primul dealer este ales in mod aleatoriu. Apoi, dealerul va fi jucatorul care a castigat mana precedenta. Cartile sunt impartite una cate una in sensul acelor de ceasornic: 13 carti pentru dealer si 12 carti pentru ceilalti jucatori, iar cartile ramase vor forma un nou pachet ce va fi plasat in centrul tablei de joc. Obiectivul fiecarui jucator este de a face o combinatie de carti consecutive avand aceeasi culoare (secventa) sau o combinatie din carti ce au aceeasi cifra (set).

Jocul continua pana cand pachetul din centrul tablei de joc va fi terminat. Declarat castigator va fi cel care a realizat cele mai multe puncte.

Va recomandam sa jucati rummy pe acest site de remi online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi