Tomas Ryde i-a luat la "7 metri" pe jurnaliştii români de la Rio. "Afară din sală!", a ordonat Ryde la ultimul antrenament

România vrea să dea lovitura la Rio, la handbal, iar selecţionerul Tomas Ryde a început deja cu măsurile radicale. Prima a fost să le interzică accesul în sala de antrenamente jurnaliştilor, scrie Gazeta Sporturilor. Chiar şi românii au avut interzis în sală! "Nu vreau să văd nici români în sală!", a fost mesajul care i-a băgat în ceaţă până şi pe brazilieni. 

Fetele s-au încălzit conform programului, într-o sală de antrenament învecinată, iar după 30 de minute au intrat în sala oficială, ”Future Arena”pentru o ședință de 50 de minute. Cei aproximativ 20 de jurnalişti care se strânseseră în faţa sălii au aşteptat finalul şedinţei tehnice ca să ia câteva cadre cu jucătoarele. Fetele s-au arătat şi ele surprinse - habar n-au avut de decizia lui Ryde, care nu a organizat un antrenament ieşit din comun. Ba, din contră, una dintre jucătoare a dezvăluit faptul că şedinţa de pregătire a fost chiar una lejeră, normală înaintea disputării unui meci. Decizia selecţionerului Tomas Ryde a ajuns şi în presa din Brazilia. Până la el, niciun alt tehnician, nici de la fete, nici de la băieți, nu a închis antrenamentele pentru presă! E semnul că Ryde pune ceva la cale. Frumos, să sperăm..

Foto: Mircea Roşca / SPORTPICTURES

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi