Token la Fortuna - ce este şi cum îl poţi folosi!

Token la Fortuna - vezi ce este acesta și cum poți obține bani bonus pentru pariuri sportive fără nici cel mai mic efort! Am văzut în ultimele zile mai multe întrebări legate de Token Balance la Fortuna și modul de utilizare a acestora. Procedura este foarte simpla. Selectezi pronosticurile care vrei să le joci. Dacă ai bani token în cont îţi va apărea opţiunea "Available Bonus Tokens" pe care trebuie s-o bifezi. Scrii suma sus şi plasezi efectiv pariul.

 

token-fortuna.jpg

Poate te întrebi cum primeşti aceste token-uri la Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016). Acestea se acordă în următoarele condiţii

  1. Atunci când plasezi primele 5, 10 sau 15 pariuri (în funcţie de suma pe care o depui prima dată) şi pierzi vei primi un token egal ca valoare cu miza pierdută, în limita a 20 RON.
  2. Atunci când câştigi primele 10 bilete jucate la agenţie vei primi câte un token egal cu 50% din miza jucată de tine (în limita a 50 RON)
  3. La fiecare 10 pariuri plasate de pe telefon sau tabletă cu miză minimă de 20 RON pe bilete cu cota minimă 1.80 vei primi un token de 20 RON. Poţi primi cel mult 10 token-uri la această promoţie.
  4. La fiecare 5 pariuri plasate pe meciuri din Liga Campionilor şi Europa League la o cotă minimă de 1.50 primeşti un astfel de token. Valoarea sa este de 20% din suma celor 5 pariuri, până la cel mult 100 RON.

În toate cele 4 cazuri prezentate mai sus poţi utiliza un token pentru un pariu cu cota maximă 8.00 şi în cont îţi va rămâne doar profitul (fără alte condiţii de rulaj). Exemplu: pariezi un token de 20 RON pe un bilet cu cota 7 şi iese biletul, vei rămâne în cont cu 120 RON bani cash.

La Fortuna Bet poți încasa și un bonus atractiv pentru prima depunere, și pe care îl poți descoperi accesând acest link : https://pariurix.com/agentii/fortuna/promotii.

Deschide cont acum la Fotuna pentru a obține un bonus atractiv pentru prima depunere!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi