Tocmai a împlinit 100 de ani, dar zilnic se duce să joace la pariuri sportive!

Pe domnul din poza de mai sus îl cheamă Albert ‘Bunny’ Ellis, este din St Helens, Merseyside, Anglia, iar de curând tocmai a împlinit onorabila vârstă de 100 de ani! De mai bine de 50 de ani acesta este un client fidel al unei case de pariuri stradale Betfed. În fiecare dimineață el vine la ora 08:30, atunci când se deschide agenția, pentru a juca la pariuri. El preferă să parieze pe loteria din Irlanda, pe curse de câini. dar și pe alte tipuri de curse în sistem Lucky63.

Ellis spune că pariurile sportive îl ajută să își păstreze mintea ageră și să rămână concentrat la activitățile zilnice, și sincer să fiu îl cred, nu de alta dar nu cred că mai visează să se îmbogățească fix acum. Bătrânul recunoaște pentru calvinayre.com că prima dată când a pariat era într-o perioadă când în Marea Britanie pariurile erau ilegale, deci asta se întâmpla cu foarte mult timp în urmă. Deși primul pariu l-a plasat când încă era minor, el se joacă cu regularitate la pariuri de ”doar” 50 de ani. Iar dacă vă întrebați de ce are porecla ”Bunny”, să știți că nu are legătură cu pariurile sportive, ci cu faptul că este tată a opt copii :)

Revenind însă la pariuri, cei de la agenția Betfred au decis să îi facă o surpriză lui Ellis odată cu împlinirea centenarului. Aceștia au organizat o petrecere surpriză pentru el și familia sa, petrecere de la care nu a lipsit tortul și băuturile. Și ce credeți că a primit cadou din partea agenției? Desigur, freebet-uri în valoare de 100£!

Betfred nu este licențiată în România, dar puteți paria în legalitate la oricare din aceste case de pariuri online

Sursă foto: calvinayre.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi