Share

Pronostic pentru Tobias Kamke - Julien Benneteau, ATP Queen's, 18.06.2017

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Iun 2017 21:27 1,0k 0
Logo Tobias Kamke
Logo Julien Benneteau
Tobias Kamke
Julien Benneteau
VS
14:00 18 Iunie 2017
ATP Queen's

Analiză și informații pentru Tobias Kamke v Julien Benneteau

Queen's Club Championship este unul dintre cele mai prestigioase turnee de tenis din lume, şi totodată unul dintre cele mai vechi, cu o istorie incredibilă de 127 de ani. Situat în inima Londrei, în West Kensington (foarte aproape de Wimbledon), Queen's este o competiţie de 500 de puncte ATP (deşi mulţi îl consideră la fel de important precum un Masters), şi pune la bătaie premii financiare în valoare de 1.900.000 de euro, la fel ca cel din Halle. 
Iar aici au venit întotdeauna jucători de legendă, nu doar ca să-şi facă o ultimă pregătire înainte de Wimbledon, ci şi să între în clubul select al câştigătorilor pe iarba londoneză. Astfel, aici în The Queen's Club au triumfat tenismeni precum John McEnroe, Jimmy Connors, Boris Becker, Ilie Năstase, Ivan Lendl sau Pete Sampras. Mai recent, Andy Roddick şi Lleyton Hewitt au ambii câte 4 trofee, Andy Murray fiind cel mai titrat sportiv aici, cu 5 titluri (până acum). Rafael Nadal, cel care la această ediţie nu s-a putut prezenta, are şi el un trofeu, în 2008 după o finală cu Novak Djokovic. 
Despre complex, The Queen's Club a fost numit astfel în onoarea reginei Victoria (1819-1901), fiind considerat cel mai important din tot Albionul, după Wimbledon. Iar suprafaţa de aici, iarbă, este considerată cea mai rapidă din lume, mulţi jucători spunând că este mult mai rapidă decât la Wimbledon. Statistic, faţă de un hard court, mingea sare cu 15% mai puţin, lucru destul de important. 
Astfel, majoritatea meciurilor de aici depind de serviciu, fiind foarte greu de făcut break.

Julien Benneteau este un francez de 35 de ani, locul 106 ATP, însă un sportiv care se menţine la un nivel ridicat şi psihic însă mai ales fizic, Julien încă punând probleme tenismenilor de top 20. 
Sezonul său este însă destul de slab în prima sa parte, având doar o semifinală la Cherbourg, în rest rar trecând de primul tur al vreunei competiţii pe hard. Pe zgură însă are nişte rezultate mai bune (nu că ar fi foarte relevante acum), precum sfert de finală la Aix en Provence, sfert de finală la Bordeaux, însă şi un meci excepţional la Roland Garros, pierdut în 5 seturi cu Pouille. 
Pe iarbă se simte bine, iar la s-Hertogenbosch a ajuns în sferturile de finală, deşi a fost lucky loser, pierzând în calificări cu Ito (4-6 4-6). Însă pe tabloul principal i-a depăşit atât pe Donskoy cât şi pe Mahut, pentru a pierde de Alexander Zverev. 
Aici: 

- 6-3 6-1 cu Santillan, câştigând 67% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 3 şanse de break (2 salvate) 

Tobias Kamke este un german de 31 de ani, locul 141 mondial, un sportiv aflat pe o pantă destul de clar descendentă. Tobias are astfel un singur turneu bun în 2017, la St Brieuc, challenger, unde a atins finala însă a pierdut-o cu Egor Gerasimov. 
În rest pentru Kamke, sezonul a fost complet ratat, pierzând în calificări la Miami, Irving, Indian Wells, Acapulco, Delray Beach, Rotterdam, Australian Open şi Brisbane. 
Evident, nici pe zgură nu şi-a îmbunătăţit performanţele, având doar 2 victorii. La Roland Garros l-a învins cu noroc pe Ram, însă apoi în turul 2 de calificare nu a avut şanse cu Trungelliti, meci în care a comis 21 de greşeli neforţate (şi doar 13 winners). 
Trecând pe iarbă, Tobias are deja 2 turnee disputate. La Surbiton l-a învins pe Quiroz, însă apoi: 

- 3-6 2-6 cu Thompson, câştigând 59% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 3 şanse de break 

Iar la Nottingham: 

- 4-6 6-4 4-6 cu Berankis, câştigând 68% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 10 şanse de break (6 salvate) 

Aici însă a realizat o mare surpriză în primul tur de calificări: 

- 6-1 7-6 cu Donaldson, câştigând 70% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 3 şanse de break (2 salvate) 

Benneteau conduce foarte clar în meciurile directe, un 5-1 concludent. Pe iarbă, în 2013, la Wimbledon, tot francezul a avut câştig de cauză, 6-4 6-7 6-4 6-2.

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Pont recomandat Tobias Kamke VS Julien Benneteau

Benneteau întotdeauna l-a dominat pe Kamke, iar scorul întâlnirilor directe, 5-1, este relevant. Forma francezului este destul de ok, săptămâna trecută pierzând cu Ito, însă învingându-i pe Donskoy şi mai ales Mahut. Iar aici în primul tur nu a avut emoţii cu Santillan. Kamke a trecut uşor ieri de Donaldon, însă a profitat de jocul mediocru al americanului, cel care pe serviciul secund abia a putut să câştige câteva mingi. Acum, consider că va avea alt gen de oponent, unul mult mai abil (paradoxal), iar pronosticul meu merge pe victoria lui Benneteau.

Pont pariuri: Julien Benneteau castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

49

Castigate:

38

Pierdute:

7

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0