Toate meciurile etapei a 19-a din Spania La Liga pot fi văzute într-un singur loc, gratuit!

Ultima etapa a turului din La Liga se va desfăşura doar pe durata a două zile. Astăzi este programată prima jumătate, iar mâine celelalte cinci jocuri.

În România meciurile din Spania La Liga pot fi urmărite atât pe Dolce Sport, cât şi pe Digi Sport. Problema pentru abonaţii Dolce este că nu pot viziona decât şase meciuri din totalul de zece. Nici persoanele care au abonament la RCS&RDS nu se pot bucura de toate meciurile acestei etape. Atât pentru abonaţii Dolce, cât şi pentru cei Digi avem alternativa de a urmări toate meciurile din La Liga din această etapă, dar şi toate disputele din întreg sezonul.

La Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) toate meciurile din Spania La Liga pot fi vizionate live video. Nu trebuie să plătiţi vreun ban pentru a vedea aceste jocuri, este nevoie doar de un cont, care-l puteţi crea accesând link-ul precedent, şi de minim un ban în cont. Bine, dacă vreţi să faceţi şi mai pasionantă urmărirea acestor jocuri sfatul meu este să aveţi şi ceva bani în cont, astfel încât atunci când vedeţi un pariu bun să-l puteţi juca.

Unibet.ro este alternativa ideală de a urmări meciuri din La Liga şi pentru cei care au un singur TV în casă. De ce să te cerţi cu părinţii, soţia sau copii pe telecomandă când îi poţi vedea pe Messi, Neymar sau Cristiano Ronaldo foarte simplu, urmărind meciurile de pe telefon prin aplicaţia Unibet TV sau pe pc ori laptop.

Uitându-mă peste oferta pre-meci din Spania La Liga am observat că unibet.ro a îmbunătăţit-o destul de mult, astfel că în prezent sunt disponibile la majoritatea meciurilor peste 200 de opţiuni de pariere. Despre cotele oferite de Unibet.ro pentru partidele de fotbal vă las aici o imagine cu payout-ul mediu avut de casele de pariuri online la meciurile de fotbal în ultimele 30 de zile. Observăm că dintre agenţiile licenţiate în România Unibet stă cel mai bine.

comparare-cote.JPG

Celor care nu ştiu le reamintesc că la Unibet sunt returnate toate pariurile pierdute, în limita a 400 RON, dacă se pierde un pariu datorită unui gol marcat în prelungiri. Oferta este valabilă pentru pariurile de tipul: pauză / final, scor corect, primul marcator şi ultimul marcator. 18 meciuri din acest sezon de La Liga au avut parte de gol în prelungiri, ultimul find Deportivo vs Villarreal 1:2, când Bruno a înscris în minutul 95.

unibet-promotie.JPG

Spania La Liga - etapa 19 program şi transmisii live video

  • S 17:00 Barcelona - Granada unibet.ro, Dolce Sport 2, Digi Sport 1
  • S 19:15 Sevilla - Athletic Bilbao unibet.ro, Dolce Sport 2, Digi Sport 4
  • S 19:15 Getafe - Betis unibet.ro,
  • S 21:30 Real Madrid - Deportivo La Coruna unibet.ro, Dolce Sport 1, Digi Sport 1
  • S 23:00 Levante - Rayo Vallecano unibet.ro, Digi Sport 3
  • D 13:00 Villarreal - Sporting Gijon unibet.ro, Digi Sport 2, Dolce Sport 1
  • D 17:00 Real Sociedad - Valencia unibet.ro, Digi Sport 2, Dolce Sport 2
  • D 19:15 Eibar - Espanyol unibet.ro, Digi Sport 2
  • D 19:15 Las Palmas - Malaga unibet.ro, Digi Sport 3
  • D 21:30 Celta Vigo - Atletico Madrid unibet.ro, Digi Sport 3, Dolce Sport 1

Înregistreazăte-te acum la Unibet şi urmăreşte live video meciurile din La Liga!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi