Toate drumurile, blocate la Roma! Lazio i-a dat cu terenul în cap lui Dică. ”Am fost jaloane!”

După victoria de pe ”Național Arena”, Gigi Becali s-a lăudat că echipa sa poate câștiga trofeul Europa League. În realitate, Lazio le-a scos fotbalul din cap jucătorilor lui Dică în returul de pe ”Olimpico” pe un frig pătrunzător. De aceeași manieră au jucat și fotbaliștii lui Simone Inzaghi care au transformat în gol aproape orice fază clară de gol. Iar ”killerul” Ciro Immobile a dat semnalul revanșei pentru laziali, la care Ștefan Radu a fost spectator. 

Intrat într-un ”clinci” verbal cu MM Stoica la București, Immobile (foto: sslazio.it) i-a promis acestuia că FCSB va avea o seară de coșmar în retur. Iar golgheterul din Serie A s-a ținut de cuvânt și și-a trecut în cont un hat-trick! A ”explodat” prima dată după numai 6 minute...A fost începutul sfârșitului pentru trupa lui Dică, cea care ulterior a încasat gol după gol. Bastos și, din nou, Immobile au mai schimbat tabela până la pauză, pentru ca Felipe Anderson să deschidă recitalul după pauză, finalizat în stil mare de incredibilul Immobile - din pasa extraordinarului Felipe Anderson.  

FCSB a scăpat ca prin minune de a patra cea mai mare rușinoasă înfrângere din istorie - după meciurile cu Maccabi Haifa, Man City și PSG (0-5, toate în deplasare). Autorul victoriei de la București, Gnohere s-a lipti de gol și în retur și astfel Steaua a înregistrat a doua înfrângere cu 1-5 (după o partidă cu PSV Eindhoven) în deplasare jucat în Europa. La reluare, însă, s-a văzut un henț al atacantului francez, dar pe care centralul nu l-a mai băgat în seamă...  

Vezi mai jos rezumatul meciului de pe ”Olimpico”.

 
Lui Gigi Becali i-a dispărut zâmbetul de pe față rămas după victoria de la București. Finanțatorul lui FCSB a pus tunurile pe jucătorii lui Dică într-o intervenție la Digisport. ”Am zis să vorbesc de fotbal, dar la locul meu, cu bun simț...Cred că am întrecut puțin măsura, nu ne putem compara cu ei. Niciodată n-am fost dezamăgit de fotbal ca în seara asta, dar niciodată! De acum încolo vă promit că atunci când va fi vorba de fotbal european, eu n-o să mai vorbesc”.
 
 
”Când e vorba de fotbal european, gata, nimic! Am fost penibil când am spus ce-am spus. E diferență mare de clasă, de filosofia fotbalului, de tot....Am mai jucat cu Chelsea, cu Real, ne-au bătut. Dar ca în seara asta....Am fost niște jaloane! A fost lipsă de bărbăție, de încredere, nu știu ce să mai spun...", a spus Becali.
 
Jucătorii și-au pus singuri cenușă în cap după dezastrul de la Roma. ”Ați văzut, Lazio e o echipă mare, nu ne-au dat nicio șansă. Am pierdut calificarea, trebuie să mergem înainte, ne axăm pe campionat. Un meci foarte prost pentru noi. Ne așteptam la mai mult, normal. Am făcut un tur foarte bun, am venit încrezători, dar ne-au luat pe sus și este un scor rușinos..S-a terminat, acum trebuie să ne concentrăm pe campionat. Nu o să mai jucăm din 3 în 3 zile, o să ne concentrăm pe campionat" a spus, la ProX Florinel Coman (foto: sportpictures.eu).
 
 
Becali a fost atât de supărat după dezastrul cu Lazio, încât a declarat că nu vrea să mai investească niciun ban în echipă și că se gândește chiar să se retragă. "Vai de capul lor... unde suntem?..Am vrut să fac și eu ceva, ce să fac? Vai de capul meu!..La mine nu mai vedeți transferuri! Cumpăr de 3 milioane sau de 2 milioane și noi pierdem ca proștii?..Nu mai vedeți! Vă dau cuvântul meu că nu mai vedeți că eu cumpăr jucători. Las totul la voia intamplării. O să vedem cât mai stau și eu în fotbal, că poate mă retrag. Îl las pe Talpan și cu asta basta. I-o dau lui Talpan, cu Lăcătus și cu Iovan...", a tunat Becali.
 
Cu siguranță, și jucătorii și Dică (foto: sportpictures.eu) vor fi băgați în ședință la întoarcerea în țară. Antrenorul lui FCSB a recunoscut la interviurile de după meci că diferența dintre cele două echipe este prea mare..
 
 
"Nu a mers nimic din ce am pregătit, din ceea ce am vrut să facem. Am făcut un meci foarte prost și în defensivă și în ofensivă. Nu trebuie să dăm vina doar pe apărare. Îmi pare rău, sunt dezamăgit. Dar cred că asta e diferența între noi și echipele din Vest. Este diferență mare între ei și noi. Rămâne campionatul și Cupa României pentru noi. Obiectivul principal este campionatul" a anunțat Dică.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi