Toate cazinourile din Republica Moldova au fost închise de poliție!

sala-joc.jpg

În noaptea de sâmbătă spre duminică toate cazinourile din Republica Moldova au fost închise de poliție pentru că au fost găsite nereguli grave! Conform site-ului publika.md, poliția a sigilat 160 localuri din cele 327 existente, în condițiile în care restul nu erau deschise în acea noapte. 

Această decizie a fost luată după ce Inspecţia Financiară, Procuratura Anticorupţie şi Centrul National Anticorupţie au constatat numeroase nereguli. Aceștia au descoperit că licențele de funcționare ale cazinourilor au fost eliberate sau prelungite cu grave abateri de la lege, motiv pentru care bugetul de stat a fost prejudiciat cu peste 15 milioane de lei.

În aceste ilegalități se pare că au fost implicați şi responsabili de la Camera de Licenţiere. De aceea cinci funcționari, printre care și Eduard Hadei, adjunct director, au fost arestați. Până la încheierea procesului penal nu se va mai acorda nici o licență, și este neclar dacă sălile de jocuri închise vor fi redeschise sau nu în zilele următoare.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!