Tipuri de pariuri și cote oferite de Sportingbet la Supercupa României dintre Steaua și ASA Târgu Mureș!

În această seară la ora 21:00 Stadionul Farul din Constanța găzduiește Supercupa României dintre FC Steaua București și ASA Târgu Mureș. În cele ce urmează vă voi prezenta tipurile de pariuri și cotele pe care Sportingbet le oferă la acest joc. Trebuie să știi că majoritatea acestor opțiuni sunt disponibile inclusiv pentru pariuri live, astfel încât poți miza pe o gamă largă de tipuri de pariuri în timp ce urmărești meciul pe Pro TV. 

Pariază pe Supercupa României și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

 • Pariuri pe rezultatul meciului

Nu este nici o surpriză faptul că Steaua este favorită în a câștiga acest meci, ea având o cotă de 1.75 pentru un eventual succes. Cota inițială era de 2.05 dar problemele formației ardelene au dus către schimbări importante în cotele oferite de bookmakeri. Totuși nu trebuie să uităm că Târgu Mureș a reușit în sezonul trecut s-o bată tur-retur pe Steaua. Plus că acesta este primul meci oficial al sezonului iar echipele nu sunt la nivel maxim, deci surprize pot apărea. În urmă cu aproximativ un an, Steaua pierdea Supercupa în fața Astrei la penalty-uri, după ce sfârșitul primelor 90 de minute tabela arăta scorul de 1:1!

cote-de-meci.png

 • Pariuri pe numărul de goluri

Steaua ne-a oferit amicale foarte spectaculoase în această vară, apogeul fiind atins chiar în prima partidă de pregătire: 4:5 cu Austria Klagenfurt. Echipa lui Dan Petrescu este la polul opus, partidele ei de pregătire fiind destul de sărace în reușite. Oare ce se va întâmpla astăzi? La Sportingbet poți pune atât pariuri precum "peste/sub 2.5 goluri" cât și pariuri pe numărul exact de goluri.

cote-goluri.png

 • Pariuri pe handicapuri

Târgu Mureș are o cotă de 1.28 să nu piardă la mai mult de un gol diferență, în timp ce o victorie a Stelei la minim două goluri este cotată cu 3.40. Crezi că vom asista la o victorie la scor a bucureştenlor? Atunci pariază pe un handicap european de -3.0 la o cotă de 19.00!

cote-handicapuri.png

 • Ambele echipe să marcheze

1.91 este cota să vedem goluri în ambele porți și 1.83 pentru un pariu contrar. Ultimele patru amicale ale Stelei au fost toate de tipul GG în timp ce un singur meci de pregătire al celor de la Târgu Mureș a urmat acest scenariu. Desigur, meciurile amicale nu sunt neapărat relevante.

 • Pariuri de meci și total goluri

Dacă crezi că poți să ghicești atât numele echipei câștigătoare la finalul primelor 90 de minute cât și numărul de goluri marcat (sub/peste 2.5) atunci ai putea plasa pariuri combinate. Cea mai probabilă variantă pare a fi o victorie a Stelei și minim trei goluri în meci, la o cotă de 3.10.

cote-pariuri-combinate.png

 • Număr total de goluri - Par / Impar

Un alt pariu oferit de Sportingbet pe numărul de goluri pe lângă cele prezentate mai sus este cel pe opțiunea "Par/Impar", deși aici depinzi mai mult de noroc. Ambele posibilități au cote de 1.85.

 • Rezultat dublu - Pauză / Final

Crezi că putem asista la un meci nebun cu întoarceri de rezultat? Sportingbet îți oferă o coptă de 41.00 pentru un pronostic de tipul 1/2 și 26.00 pentru 2/1. Probabil nu vei găsi la un alt bookmaker online cote mai bune la aceste opțiuni (din rândul celor recomandate pariorilor români).

cote-pauza-final.png

 • Rezultat prima repriză

Cota pentru o remiză la pauză este de 2.00 iar dacă pariezi pe un avantaj al ardelenilor la finalul primelor 45 de minute vei câștiga de 4,7 ori suma investită. Steaua are o cotă de 2.40.

 • Total goluri prima repriză - intervale

Vom avea oare o primă repriză plictisitoare sau din contră, vor începe cele două echipe "ca din tun" noul sezon? Cotă de 2.55 pentru o primă repriză "albă" și 7.00 pentru minim trei reușite!

cote-prima-repriza.png

 • Primul gol

Steaua are o cotă de 1.62 să deschidă scorul dar să nu uităm că în unele amicale din această vară echipa campioană a avut începuturi ezitante de meci. Cota de 2.70 pentru ca echipa lui Dan Petrescu să conducă pare destul de tentantă.

 • Momentul marcării primului / ultimului gol

Steaua a încasat trei goluri în primele 15 minute ale meciului cu Austria Klagenfurt iar cu Qarabag tabela arăta deja un scor de 1:1 în minutul 6. Poate că aceste statistici nu sunt chiar relevante în situația dată, dar cota de 3.20 pentru un gol în primul sfert de oră nu este de neglijat.

cote-primul-ultimul-gol.png

 • Scor final

În campionatul trecut Târgu Mureș a obținut două victorii cu același scor de 1:0. Crezi că poate repeta această performanță? Cota oferită este de 9.00. Scorul de 1:0 este cel mai probabil rezultat, dar în favoarea Stelei, la o cotă de 5.75. Iar dacă te aștepți la un meci nebun poți paria pe scoruri precum 3:3, 4:3, 5:2 sau 6:1.

 scor-corect.png

 • Pariuri speciale

Poți paria dacă o echipă va câștiga ambele reprize sau oricare din reprize, dacă va puncta în ambele reprize sau dacă va câștiga la zero.

cote-speciale.png

 • Pariuri pe numărul de goluri din repriza a doua

Minim o reușită după pauză are o cotă de 1.30, în timp ce maxim un gol are 1.55. Dacă te aștepți la o repriză secundă nebună, atunci poți câștiga de cinci ori suma pariată dacă mizezi pe minim trei reușite.

 • Pariuri pe numărul de goluri al fiecărei echipe

Poți paria pe câte goluri va marca fiecare echipă pe durata întregului meci sau într-o anumită repriză.

total-goluri-2.png

 • Pariuri pe intervale de timp

La fiecare interval de 5, 10 și 15 minute poți paria dacă se va marca sau nu. În ceea ce privește pariurile pe 15 minute, găsești în plus și pariuri pe echipa câștigătoare în acel interval de timp. Însă opțiunile care mie personal mi-au atras atenția în mod deosebit sunt cele pe intervale de 60 de secunde. Aici poți să mizezi dacă în următorul minut se va marca, se va acorda un corner, o lovitură liberă sau o aruncare de la margine. Este drept că astfel de pariuri țin mai mult de noroc decât de cunoștințe sportive dar mi s-au părut interesante ținând cont că nu le-am mai văzut la vreun alt bookmaker. Pentru a vedea o listă completă cu cotele oferite te invit să accesezi site-ul agenției.

pariuri-intervale-timp.png

Pariază pe Supercupa României și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi