Tipuri de pariuri și cote oferite de Sportingbet la meciul Steaua București vs Partizan Belgrad!

Steaua București este în fața unei duble foarte importante cu Partizan Belgrad, care cu siguranță va influența viitorul clubului. Patronul Gigi Becali a anunțat deja că va întări echipa dacă aceasta va trece de sârbi dar în același timp va reduce drastic cheltuielile în cazul în care echipa sa nu se califică în grupele unei competiții europene.

Mulți pariori nu vor lăsa un meci așa de important să treacă fără a plasa măcar un pariu şi de aceea în cele ce urmează voi prezenta câteva din tipurile de pariuri pe care Sportingbet (deschide cont acum) le oferă la această confruntare. Pentru o listă completă recomand să accesezi site-ul agenției.

Rezultatul meciului
Steaua este favorită cu o cotă de 2.05 dar se confruntă cu câteva probleme. Echipa lui Rădoi nu va avea suportul publicului, plus că n-a câștigat niciunul din ultimele patru meciuri disputate pe Arena Națională.

rezultat-final.png

Total goluri
Se anticipează un meci sărac în reușite ținând cont că 1.55 este cota pentru "under 2.5" și 1.44 pentru "over 1.5". Ultimele patru partide ale "roș-albaștrilor" dar și ultimele trei ale sârbilor au avut minim două goluri fiecare.

total-goluri.png

Ambele echipe să marcheze
Ultimele două meciuri ale Stelei au fost de tipul "GG" dar acestea au întrerupt o serie de opt partide consecutive în care n-am văzut goluri în ambele porți (luând în calcul doar meciuri oficiale și incluzând și pe cele din sezonul precedent). În schimb Partizan vine după patru victorii la zero.

ambele-echipe-marcheaza.png

Handicapuri europene
Tranșează Steaua calificarea din prima manșă? 4.33 este cota pentru un succes la minim două goluri, în timp ce o înfrângere la minim două goluri este cotată cu 9.50.

handicapuri.png

Scor corect
Cel mai probabil scor este cel de 1:0 în favoarea gazdelor cu o cotă de 5.75, urmat de o remiză 1:1 (cotă 6.00). Repetarea scorului din meciul retur cu Trencin (2:3) are o cotă de 41.00.

Dacă pui un pariu pe opțiunea Scor Corect înainte ca meciul să înceapă vei fi recompensat cu șapte rotiri gratuite în cadrul jocului de cazino Starburst! Pariază acum!

scor-corect.png

Pauză/Final
Steaua și-a făcut o obișnuință în a începe greu meciurile. Dacă acest lucru se va repeta și astăzi, am putea ţinti câteva cote interesante. De exemplu opțiunea x / 1 are o cotă de 5.00 și cea de 2 / x are 13.00.

pauza-final.png 

Rezultat prima repriză
Partizan are o cotă de 4.20 să conducă la pauză, ceea ce n-ar fi imposibil dacă "roș-albaștrii" fac iar o primă repriză slabă. Interesantă este și cota de 2.40 pentru un egal fără goluri la pauză. 

prima-repriza.png

Primul gol
Steaua a fost condusă în ultimele două meciuri oficiale. Este oferită o cotă de 2.45 pentru ca acest lucru să se întâmple din nou.

primul-gol.png

Momentul marcării primului / ultimului gol
Dacă ar fi să ne luăm după cote, atunci ar trebui să ne așteptăm la goluri atât în primele cât și în ultimele 15 minute. În două din ultimele trei meciuri ale Stelei s-a deshis scorul în primul sfert de oră, în timp ce în partida cu CFR primul gol a venit în 16'. De partea cealaltă, Partizan a punctat de trei ori în primele 15 minute ale partidei de sâmbătă cu Jagodina.

momentul-marcarii.png

Scor corect - oricând în meci
Aceasta este o opțiune interesantă adăugată recent de Sportingbet. De câte ori nu ți s-a întâmplat să pui un pariu pe un scor corect, acel scor să iasă la un moment dat, dar apoi să ma vină un gol? Cu ajutorul acestei opțiuni pariul tău va fi câștigător în momentul în care un anumit scor este înregistrat pe tabelă. De exemplu să presupunem că pariezi pe o victorie a Stelei cu 1:0. Este de ajuns ca echipa lui Rădoi să deschidă scorul iar atunci pariul tău este deja câștigător!

scor-corect-oricabnd.png

Gol marcat - ambele reprize
Ultimele trei partide ale fiecărei echipe au avut minim câte o reușită în fiecare repriză. Cota este de 2.05 pentru ca acest scenariu să se repete.

gol-ambele-reprize.png

Pariuri de meci și total goluri
O remiză cu maxim două goluri pare a fi cea mai probabilă variantă dar și o victorie a Stelei combinată cu oricare din cele două variante de peste/sub are o cotă apropiată.

pariuri-combinate.png

Pariuri speciale
Partizan a câștigat la zero toate cele patru meciuri oficiale din acest sezon. Este oferită o cotă de 5.00 pentru un nou astfel de succes. Mai jos poți vedea o listă completă cu tipurile de pariuri speciale oferite.
pariuri-speciale.png

Pariuri pe intervale de 1 / 5 / 10 / 15 minute
Unele din cele mai interesante tipuri de pariuri oferite de Sportingbet.ro care sunt disponibile atât pre-meci cât și live sunt cele pe intervale de timp. Mai jos ai o imagine doar cu pariurile oferite pe un interval de 60 de secunde. Însă poți să pariezi și dacă va fi sau nu gol în următoarele 5 / 10 / 15 minute, dar și pe câștigătorul fiecărui interval de 15 minute. 

pariuri-minutul-5.png

Te invit să accesezi site-ul agenției pentru a vedea o listă completă cu toate tipurile de pariuri și cotele oferite de Sportingbet la acest meci. De asemenea trebuie să te anunț că la fiecare partidă din preliminariile Ligii Campionilor găsești peste 100 de opțiuni de pariere similare cu cele prezentate în acest articol.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de 50% în limita a 400RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi