Tipuri de pariuri din rugby explicate

În acest articol vom prezenta cele mai populare 3 opțiuni de pariere din rugby, după care vom enumera și alte tipuri de pariuri ce pot fi găsite în oferta caselor de pariuri licențiate în România. Și că tot veni vorba de acestea, în încheiere vom vedea și care operatori ne pun la dispoziție cea mai bună ofertă sportivă pe rugby.

PARIURI PE RUGBY >>> TOP5 AGENȚII RECOMANDATE

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Top 3 opțiuni de pariere

 2. Alte opțiuni de pariere

 3. Case de pariuri cu cea mai bună ofertă din rugby

 

1. TOP 3 OPȚIUNI DE PARIERE

Câștigător meci

Acesta este un pariu pe echipa care se va impune, fiind ca și în alte sporturi cea mai populară opțiune de pariere. Dacă pariul este de tipul 1x2, atunci poți paria inclusiv pe un rezultat de egalitate. În cazul unui pariu de tipul 12, vei putea miza doar pe echipa care câștigă, iar miza va fi rambursată în cazul unei remize. ATENȚIE! Există agenții de pariuri care aplică regula ”dead heat” prin care cotele se împart la 2 în cazul în care meciul se încheie cu remiză (adică vei primi jumătate din eventualul câștig inițial).


Handicap asiatic

Este una dintre cele mai populare opțiuni de pariere din rugby deoarece poți paria pe cote echilibrate la partide dezechilibrate. Această facilitate este foarte utilă în condițiile în care vom găsi foarte multe meciuri cu favorite certe. Handicapul asiatic permite parierea pe marja de victorie. De exemplu la un meci între Melbourne Storm și Brisbane Broncos ai putea avea:

 • Melbourne Storm -7.5 @ 2.18
 • Brisbane Broncos +7.5 @ 1.65

Pentru a ieși primul pariu, echipa din Melbourne trebuie să bată la minim 8 puncte diferență. Ca să iasă cel de-al doilea, Broncos nu au voie să piardă mai mult de 7 puncte diferență.  Pentru a afla tot ce trebuie să știi despre handicapuri asiatice, recomand articolul: https://pariurix.com/handicapul-asiatic-explicat-pe-intelesul-tuturor.html.
 

Total puncte

Pariurile de tip ”over / under” sunt foarte populare indiferent de sport. În cazul unui pariu ”peste / sub 36.5” puncte trebuie să se marcheze minim 37 de puncte pentru a ieși over-ul, și maxim 36 de puncte pentru a ieși under-ul.


2. ALTE OPȚIUNI DE PARIERE

 • Handicap european – ca și în cazul handicapului asiatic una din echipe primește un avantaj fictiv, doar că acum rezultatul de egalitate nu este scos din ecuație. CLICK AICI pentru a descoperi diferențele dintre handicapurile asiatice și cele europene.
 • Marja de victorie – putem avea pariuri de tipul: Echipa A să bată la o diferență maximă de 12 puncte, să câștige la 13-16 puncte, să se impună la 17+ puncte.
 • Câștig cu o diferență de X+ puncte – de exemplu poți paria că echipa gazdă va câștiga la minim 7 puncte, că echipa oaspete va câștiga la minim 7 puncte, sau că oricare din cele două echipe se va impune la minim 7 puncte (linia exactă diferă în funcție de meci).
 • Pauză / Final – ca și în fotbal, ai posibilitatea de a plasa pariuri de tipul X/2, 2/1 etc, adică pariuri unde trebuie să nimerești câștigătorul atât la pauză cât și cel final. Doar că aici nu vom mai avea cote foarte mari pentru 1/2 și 2/1, ci mai degrabă pentru pariurile care implică un rezultat de egalitate.
 • Pariuri pe reprize – putem găsi toate pariurile prezentate mai sus, doar că se aplică pe o singură repriză. Astfel  vom putea miza pe câștigătorul la pauză, total puncte prima repriză, handicapuri pe reprize etc.
 • Prima echipă care ajunge la X puncte – este o opțiune pe care o vom găsi în special la pariuri live. De exemplu agenția de pariuri la care jucăm ne poate oferi posibilitatea de a paria pe echipa care va ajunge prima la 10 puncte.
 • Pariuri jucători – la meciurile cât de cât mai importante vei putea miza că un anumit jucător va reuși un eseu oricând în meci, dar vei putea paria și pe jucătorul cu cele mai multe eseuri.
 • Prima echipă care marchează – prima echipă care înscrie prin orice metodă.
 • Primul eseu – prima echipă care reușește un eseu.
 • Primul eseu să fie transformat – Da sau Nu
 • Repriza cu cel mai mare punctaj – prima, a doua sau egalitate
 • Echipa gazdă / oaspete va câștiga ambele reprize
 • Echipa gazdă / oaspete să marcheze prima și să câștige
 • Câștigător interval – echipa care va acumula mai multe puncte într-un anumit interval de timp prestabilit (de exemplu între 00:00 și 09:59).
 • Timpul primului eseu -  intervalul în care va fi reușit primul eseu al meciului
 • Numărul de pe tricou al marcatorului primului eseu : la un astfel de pariu am văzut de obicei  două opțiuni de pariere: ”Tricoul 1,2,3,4,5” și ”Orice alt număr”.

 

3. CASE DE PARIURI CU CEA MAI BUNĂ OFERTĂ DIN RUGBY

Jocul de rugby este suficient de popular încât să poată fi găsit în oferta oricărei case de pariuri online. Însă pot exista diferențe foarte mari între ofertele a două agenții diferite. De exemplu toate opțiunile de pariere prezentate în acest articol le-am putut găsi la Unibet la un meci între Melbourne Storm și Brisbane Broncos, deși alți operatori ofereau în acel moment la aceeași partidă doar pariuri de tipul 1x2.

Luând în considerare oferta sportivă pe rugby, dar și calitatea serviciilor oferite, PariuriX.com recomandă pentru pariuri pe rugby următoarele 5 case de pariuri pe internet:

 

Pariază chiar acum pe rugby la casa de pariuri recomandată de PariuriX.com!

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!