Tiger Woods, un tip la modă. Acum se iubeşte cu Kristin, o cunoscută creatoare de modă

Secătuit de avere după ce a fost obligat de instanţă să-i plătească fostei sale soţii, Elin Nordegren, 750 de milioane de dolari, Tiger Woods s-a refugiat în braţele lui Lindsay Vonn, una dintre cele mai frumoase sportive din skiul alpin. 3 ani a fost bine şi frumos, după care au început scandalurile. Astfel că, în primăvara anului trecut, cei doi s-au despărţit. De atunci, fostul lider mondial din golf a încercat tot felul de "variante", dar niciuna nu a fost pe gustul său.

Acum, se pare că Tiger e îndrăgostit până peste cap. Potrivit presei de peste Ocean, Kristin Smith (foto: heavy.com), un designer în vârstă de 32 de ani, i-a sucit minţile "extraterestrului" din golf. Kristin este mama unui băieţel şi a fost căsătorită cu Gerald Sensabaugh, unul dintre cei mai buni oameni ai echipei din NFL Dallas Cowboys. Tiger nu a ales la întâmplare - actuala sa iubită este tot blondă, la fel ca şi ultimele două femei din viaţa sa.

Rămâne de văzut acum dacă fostul număr unu mondial din golf s-a cuminţit, ştiut fiind faptul că este un tip infidel, care caută relaţii la orice pas. De altfel acesta a fost şi motivul pentru care Elin Nordegren a intentat divorţul de Tiger, pe care l-a acuzat că este dependent de sex. Acesta a fost internat chiar la un moment dat într-o clinică, pentru a se trata. A fost momentul în care presa din America a dezvăluit faptul că jucătorul de golf a avut relaţii cu nu mai puţin de 120 de femei. 

Ajuns la 41 de ani, Tiger Woods se pregătește să se întoarcă pe teren după problemele pe care le-a avut la spate şi care l-au ţinut departe de concursuri luni de zile. În fiecare an, în luna decembrie, el organizează un turneu caritabil în Bahamas, unde sunt invitaţi toţi marii jucători de golf ai lumii. 

 

Foto: usatoday.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi