Ți-ai luat biletul gratuit pentru $10,000 FishMarket? A venit momentul să îl folosești, turneul are loc astăzi!

În ultimele săptămâni ți-am recomandat în mod constant turneele $33 FishMarket Freeroll. Acestea au avut loc zilnic și au pus la bătaie câte 3 bilete de $11 pentru finala $10,000 FishMarket din seara aceasta. Dacă mi-ai urmat sfatul și te-ai jucat în aceste turnee iar în măcar unul din ele ai reușit să te clasezi în top3, atunci astăzi te vei bate pentru o parte din potul total de 10,000$.

Înregistrează-te chiar acum în turneul $10,000 FishMarket și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1,000$!

Aceasta este o oportunitate extraordinară de a câștiga câteva sute de dolari sau poate chiar mai mult fără a investi vreun leu din propriul buzunar și fără a fi necesar să efectuezi o depunere. Dacă totuși ai ratat ocazia de a câștiga în mod gratuit un astfel de bilet, atunci trebuie să știi că te poți înregistra în turneul din această seară plătind o taxă de 11$. Taxa nu este foarte piperată ținând cont că premiile sunt consistente.

Vei începe turneul din această seară cu nu mai puțin de 10,000 de jetoane, ceea ce îți va oferi posibilitatea de a juca pentru o bună perioadă de timp doar mâinile care îți convin. De asemenea trebuie precizat că nu sunt permise nici rebuy-uri dar nici add-on-uri, motiv pentru care în mod normal majoritatea jucătorilor vor fi ceva mai precauți în ceea ce privește mutările pe care le vor face.

Tot astăzi sunt prezente și alte turnee freeroll după cum urmează:

  • Ora 16:00 >>> $100 Freeroll >>> Așa cum spune și numele turneului, premiile minim garantate sunt de 100$.
  • Ora 21:00 >>> Pokerjumbo.com $300 >>> Face parte din seria de turnee "Pokerjumbo.com" prin care sunt puse la bătaie premii de peste 25,000$ în fiecare lună!
  • Ora 19:30, 20:30, 21:30, 22:30, 23:30 >>> $16 Ticket Freeroll >>> Sunt turnee în care poți câștiga un bilet în valoare de $16 pe care îț poți folosi pentru alte turnee cu premii consistente.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1,000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi