Share

Pronostic pentru Thomas Statzberger - Gian Marco Moroni, ITF Tunisia F30, 12.10.2017

Tenis

Cota: 1.88

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Oct 2017 01:17 400 0
Logo Thomas Statzberger
Logo Gian Marco Moroni
Thomas Statzberger
Gian Marco Moroni
VS
14:30 12 Octombrie 2017
ITF Tunisia F30

Analiză și informații pentru Thomas Statzberger v Gian Marco Moroni

Turneul ITF Tunisia F30 are loc ca şi precedentele din această ţară magrebiană tot în Hammamet, iar în această analiză voi detalia partida dintre Thomas Statzberger şi Gian Marco Moroni, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Hammamet este printre cele mai frumoase staţiuni de pe malul Marii Mediterane, iar aici condiţiile pentru sport sunt ideale, mai ales datorită faptului că beneficiază de o climă foarte permisivă inclusiv iarna. Însă şi ca infrastructură lucrurile arată la fel de bine, în special fiindcă organizatorii au foarte multă experienţă în a gestiona competiţiile, până la urmă având asemenea turnee literalmente săptămânal. 
Aici suntem în cadrul hotelului Sentido Phenicia, ca şi în cazul ITF Tunisia F26 F27 F28 şi F29, care dispune de 6 terenuri acoperite cu o zgură lentă. 
Iar tabloul principal este puternic, în ciuda faptului că aici premiile sunt de doar 15.000 de dolari, aşadar minimul admis de Federaţia Internaţională de Tenis. Însă chiar şi aşa, îi avem în optimi pe Serdarusic, Statzberger, Bensouassan sau Carli. 

Gian Marco Moroni este un italian de 19 ani clasat pe locul 768 ATP, cel mai bun din cariera sa. 
Evident, Moroni este foarte tânăr şi chiar la început de carieră, însă în 2017 mi se pare că a explodat, deşi inclusiv de anul trecut a avut câteva meciuri bune. 
Însă în acest sezon, Gian a evoluat chiar foarte solid pe zgură, suprafaţa sa preferată, având finală la ITF Serbia F3 sau sfert de finală săptămâna trecută la ITF Tunisia F29. 
Însă ce e mai important pentru Moroni este faptul că a fost extrem de mult promovat, el primind wild carduri la multe turnee challenger, unde nu s-a făcut de ras. 
Ca exemplu, el are de curând la Roma victorie cu Napolitano (locul 164 ATP), pierzând apoi cu Filip Krajinovic (locul 79 ATP), două meciuri foarte solide. 
Revenind la săptămâna trecută, Gian mi s-a părut deasemenea într-o formă destul de interesantă. Nu a avut nicio problemă cu Bolardt (locul 1432 ATP) şi cu Bobrov (locul 833 ATP), până să piardă cu Baldi, 3-6 2-6 (locul 522 ATP), viitorul campion. 
Aici: 

- 6-3 6-2 cu Diep (locul 666 ATP), câştigând 78% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 1 minge de break 

Thomas Statzberger este un austriac de 25 de ani, locul 536 ATP, aflat deasemenea la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Iar Thomas este evident mai bine clasat decât al său oponent, având şi nişte rezultate mai bune. Aici pot să amintesc sfert de finală la ITF Turcia F14, titlu la ITF Turcia F19, sfert de finală la ITF Ungaria F3, sfert de finală la ITF Tunisia F24, finală la ITF România F5, semifinală la ITF Austria F5, semifinală la ITF Ungaria F7 sau semifinală la ITF Turcia F37, chiar săptămâna trecută. 
Iar în această serie de competiţii reuşite are victorii inclusiv la nume importante precum Zukas (locul 494 ATP) sau Stanek (locul 544 ATP). 
Revenind la săptămâna trecută, acolo a trecut de Leonardi sau Agabigun, adversari destul de periculoşi, însă în semifinală a arătat complet un alt nivel, foarte scăzut, fiind învins de Torebko 1-6 3-6. 
Iar aici: 

- 7-5 6-2 cu Arh (tenismen fără clasament), câştigând 71% mingi cu primul serviciu, 68% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (2 salvate) 

Este prima întâlnire directă între cei doi.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Thomas Statzberger vs Gian Marco Moroni: Gian Marco Moroni castiga

Gian Marco Moroni are doar 19 ani, însă deja se anunţă un viitor mare campion, având un joc foarte solid în special pe zgură. Evident, Moroni a fost şi foarte privilegiat, deoarece a primit multe invitaţii la turnee challenger, lucru pozitiv, care l-a ajutat vizibil în dezvoltare. Aici în primul tur nu a avut nicio problemă cu Diep, sportiv bun, lucru care îmi da încredere într-o nouă potenţială evoluţie solidă. Thomas Statzberger este mai bine clasat decât italianul şi are un sezon mult mai prolific, chiar săptămâna trecută având semifinală la ITF Turcia F37. Însă aici în primul tur nu prea mi-a plăcut, chinuindu-se destul de mult cu un sportiv amator de 18 ani. Consider astfel că Moroni are şanse bune aici, deşi nu este favorit, iar pronosticul meu merge pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Gian Marco Moroni castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.88

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

50

Castigate:

34

Pierdute:

12

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0