The Show Must Go On! Festival de poker la Barcelona

1,5 milioane de euro a câștigat până acum vara asta Viktor Blom, el mai bine cotat jucător suedez de poker din acest moment. În vârstă de 26 de ani, suedezul (foto: highstakesdb.com) cunoscut sub numele de ”Isildur1” în competițiile la care pariticipă și-a anunțat prezența în turneul de la Barcelona în ciuda avertismentelor date de către catalani după atacul terorist soldat cu 14 morți și 130 de răniți (printre ei fiind și doi români). 

Poliția din Spania a demarat o amplă operațiune de căutare a principalului suspect implicat în atac. Moussa Oukabir, un puști de 17 ani, ar fi cel care a intrat cu o mașină în oamenii care se plimbau pe Bulevardul La Rambla. Autoritățile suspectează că acesta s-ar fi folosit de actele de identitate ale fratelui său mai mare pentru a închiria dubița.

Ca și alți împătimiți ai pokerului, Viktor Blom a trecut repede cu vederea anunțurile catalanilor și s-a înscris într-un turneu de 1.100 euro - PokerStars National Championship (fostul Estrellas), care reprezintă ”uvertura” seriei PokerStars Championship (foto: pokerstars.com) în capitala Cataluniei.

Suedezul a fost urmărit de ghinion în ultima vreme - el a ratat pentru al cincilea an la rând seria WSOP și a trebuit să se mulțumescă cu turnee online care i-au adus 1,5 milioane de dolari. Blom are ”pedigree” bun pe segmentul online - are 3 titluri SCOOP (între care și o victorie in Main Event) care i-au adus peste 1,7 milioane dolari. Cea mai importantă dintre victoriile din ultima vreme este Super High Rollerul PCA din 2012. 

Acum, suedezul e decis să dea lovitura la Barcelona și a impresionat deja din prima zi în turneul la care sunt prezenți aproape 800 de participanți, printre care și unii jucători de top ca Bruno Politano și Jean Montury.

Cu siguranță Viktor ”Isildur1” Blom (foto: pokernews.com) se va strădui să joace ca în vremurile bune, premiile fiind și ele de vis - 4 milioane euro garantați pentru PokerStars National și 7 milioane euro pentru Main Eventul turneului. În plus, organizatorii au pus la bătaie și high-rollere, cu buyin-uri de 10 300, 25 500 și 50 000 de euro.

Deschide un cont de aici la Pokerstars și încasează 600$ de bunvenit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!