The Grand Live Sezonul 6 - Runda 1: Câștigă un pachet complet pentru TGL Split din octombrie!

The Grand Live este o competiție internațională de poker formată din patru turnee offline la care te poți califica prin intermediul unor sateliți online. Astfel poți ajunge să câștigi în schimbul a doar câțiva dolari un pachet complet format din transport, cazare și plata buy-in-ului pentru unul din cele patru turnee offline. Regulamentul complet poate fi accesat în acest articol.

Joacă-te și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1,000$!

the-grand-live.png

Runda 1 - The Grand Live Split, Croația

Prima oprire este în Croația în orașul Split. Finala are loc pe data de 4-7 octombrie 2015 iar un pachet este format din:

  • Cazare pentru două persoane în Le Méridien Lav Hotel din Split, Croația în intervalul 3-8 octombrie 2015
  • Buy-in de 1300$ la evenimentul principal The Grand Live Split
  • transport pentru două persoane
  • Intrarea pentru două persoane la petrecerea de bun venit
  • 500$ bani de chltuială

Le Méridien Lav este un hotel de patru stele din Split. Aici vei fi cazat și tot aici va avea loc și turneul de poker The Grand Live. Hotelul este dotat cu Spa, internet wireless, club de noapte, restaurant și absolut tot ce ai nevoie pentru ca excursia ta să fie una de neuitat.

le-meridien.png

Calificările au început pe data de 16 iunie 2015 și țin până pe 30 august 2015. Programul complet al turneelor de calificare este accesibil în acest articol. Aceasta este o oportunitate perfectă să ajungi direct din fața calculatorului la un turneu foarte important de poker în care participă unii din cei mai buni jucători din Europa și nu numai. Premiile sunt și ele fabuloase, valoarea lor totală depășind în mod normal suma de 100,000$. Ce este cu adevărat remarcabil este faptul că te poți califica plătind un buy-in începând de la doar 1$! 

Joacă-te și tu acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1,000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi