The Grand Live Sezonul 5 – doar la Sportingbet!

ACTUALIZARE MAI 2017

Între timp acest site de jocuri de noroc a renunțat la camera sa de poker, deci informațiile de mai jos nu mai sunt valabile. Însă puteți încă plasa aici pariuri sportive și puteți juca jocuri de cazino. Pe ambele platforme de așteaptă un bonus atractiv de bun venit - DESCHIDE UN CONT ACUM!

 

Articolul inițial:

Ati dorit sa ajungeti candva un jucator profesionist de poker dar nu ati avut niciodata ocazia sau posibilitatea materiala de a participa la turnee live in compania unor jucatori de top? Paradise Poker, camera de poker a celor de la Sportingbet (deschide cont acum), va ofera aceasta posibilitate! Cu buy-in-uri incepand de la numai 1$ puteti sa va incercati norocul la o serie de turnee online, de unde cei mai buni jucatori se vor califica la unul din cele patru turnee live organizate de-a lungul Europei.

Sunt astfel patru turnee principale la care va puteti califica:

 • Turneu 1: The Grand Live Tallinn – Septembrie 2014
 • Turneu 2: The Grand Live Praga – Decembrie 2014
 • Turneu 3: The Grand Live – Februarie 2015 (locatia va fi stabilita)
 • Turneu 4: The Grand Live – Aprilie/Mai 2015 (data si locația vor fi stabilite)

Paradise Poker pune la bataie minim 90 pachete pentru fiecare din cele patru turnee (desi in final s-ar putea sa fie mai multe). Asta inseamna un numar minim de 360 pachete, astfel incat jucatorii seriosi au sanse reale sa castige un astfel de pachet. Acestea contin urmatoarele beneficii:

 • Buy-in de 1500$ la evenimentul principal “The Grand Live”
 • 500$ bani de călatorie și de cheltuiala
 • Un sejur de 5 nopti pentru doua persoane într-un hotel de 4 stele, cu mic dejun si internet gratuit
 • Intrarea pentru doua persoane la petrecerea de bun venit

Pachetul valoreaza in total 3,000$. Acum ca v-am facut curiosi, va intrebati probabil cum puteti sa puneti mana pe unul din aceste pachete. Sunt doua moduri prin care va puteti califica la The Grand Live.

Participa si tu la turneele de calificare pentru “The Grand Live” acum!

Metoda 1
In fiecare zi de marti, joi si duminica au loc la orele 21:00 urmatoarele turnee online:

 • Marti, ora 21:00: “$3,000 GRAND Live Online Final” – Premiu: Minim 1 pachet TGL garantat.
 • Joi, ora 21:00:  “$3,000 GRAND Live Online Final” – Premiu: Minim 1 pachet TGL garantat.
 • Duminica, ora 21:00: “$15,000 GRAND Live Online Final” – Premiu: Minim 5 pachete TGL garantate.

Buy-in-ul la aceste turnee este de 212$, ceea ce poate fi o suma mai mult decat piperata pentru majoritatea jucatorilor romani. Insa zilnic au loc sateliti prin care puteti sa va calificati la aceste finale online. Acesti sateliti se numesc: “$212 Grand Live Turbo Rebuy Qualifier” iar buy-in-ul este de: 5.50$, 11$ si 22$ (in functie de fiecare satelit in parte).

 Metoda 2
Saptamanal, Paradise Poker ofera prin intermediul satelitilor “Coinflip Super Steps” minim un pachet garantat pentru “The Grand Live”. Acestea se desfasoara pe trei nivele, iar buy-in-ul pentru primul nivel este de numai 1$.

 • Super Step 1: buy-in de 1$, va puteti califica pentru Super Step 2
 • Super Step 2 buy-in direct de 14$, va puteti califică pentru Super Step 3
 • Super Step 3 buy-in direct 200$, puteti castiga un pachet TGL de 3,000$

De exemplu platiti 1$ pentru a va inscrie la “Super Step 1″. Aici daca va clasati pe o pozitie fruntasa (care sa permita calificarea mai departe), primiti un loc pentru Super Step 2. De aici va puteti califica pentru Super Step 3, iar in final puteti castiga unul din pachetele de 3,000$.

Cum puteti vedea, Paradise Poker va ofera multe moduri in care puteti castiga unul din pachetele TGL. Jucatorii cu fonduri limitate pot incerca sa se califice pentru doar 1$, in timp ce jucatorii cu fonduri consistente pot participa direct in finala online.

Pentru a lua parte la aceste turnee, este necesar sa va deschideti cont prin acest link. Primiti si un bonus de pana la 400RON pentru pariuri sportive, 500 Euro la casino si 1,000 Euro la poker atunci cand efectuati prima depunere! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive