The Grand Live Praga s-a încheiat. Vezi lista de câștigători și cum poți participa și tu la următorul turneu!

Pe 13-16 decembrie 2014 a avut loc la Praga etapa a doua din sezonul al patrulea "The Grand Live". Acesta este un turneu important de poker unde peste 300 de jucători din foarte multe țări europene (și nu numai) s-au bătut pe durata a patru zile pentru premii totale de peste 300,000€!

În final, Raigo Aasmaa din Estonia a reușit să câștige turneul punând mâna pe un premiu substanțial de 64.200€. Pe locul 2 s-a clasat rusul Aleksandr Nemtcov, fericitul câștigător a unui cec de 41.400€. Cam așa a arătat mâna decisivă care a desemnat câștigătorul acestei etape.

mana-decisiva.png

În final 45 de jucători au fost premiați cu sume începând de la 2.000€. Din păcate n-am avut niciun român în top însă turneul a ieșit în evidență printr-un număr foarte mare de țări diferite din care au venit participanții. 

castigatori.png

Următoarea etapă are loc la Estoril între 24 și 28 februarie 2015. Deși aceste turnee par adresate doar profesioniștilor, adevărul este că oricare dintre voi se poate califica online pentru sume începând de la numai $1. Săptămânal această cameră de poker pune la bătaie minim opt pachete în valoare de 3.000$ fiecare. Un pachet include buy-in-ul la turneul final, taxele de transport, cazare și bani de cheltuială.

Dacă vreți să aflați mai multe despre calificările online pentru The Grand Live Estoril, atunci vă recomandăm să accesați acest articol.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi