Tevez, peste Messi! 754 000 de euro pe lună îi oferă chinezii atacantului argentinian!

Fostul star al lui Manchester City, Carlos Tevez ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din lume. Deşi în februarie anul viitor va împlini 33 de ani, atacantul argentinian este de nepreţuit pentru chinezii de la Shanghai Shenhua, care îi oferă un salariu săptămânal de 754 000 de euro! Preşedintele chinezilor, Wu Xiaohui a confirmat mega-oferta pentru Tevez. 

Noi am încercat o mulţime de lucruri..Şi pot să spun că există clar un progres în cadrul negocierilor. Clubul mai are încă multe probleme de rezolvat, dar vom depune eforturi din ce în ce mai mari ca să îndeplinim acest obiectiv. Vrem să le facem suporterilor noştri o surpriză plăcută cât mai curând posibil,

---a spus patronul celor de la Shenhua

Tevez a petrecut 7 ani în Anglia, la West Ham, Manchester United şi Manchester City, până se semneze cu Juventus în 2013. Argentinianul a pus umărul la câştigarea primului titlu de campioană de către Manchester City, în 2012, după o pauză de 45 de ani!!  Apoi lucrurile au mers din ce în ce mai prost pentru el. Supărat că Roberto Mancini a început să-l uite pe bancă, Tevez a ajuns să se certe la cuţite cu antrenorul lui City. Italianul a fost la un pas să-l dea afară pe Tevez după ce acesta a refuzat să intre pe teren a doua repriză într-un meci cu Bayern Munchen din Champions League. "Din punctul meu de vedere, s-a încheiat. Aşa ceva nu se poate întâmpla la un club mare, să refuzi să intri şi să-ţi ajuţi colegii. Dacă un jucător câştigă mulţi bani la Manchester City şi refuză să joace, este terminat", a tunat atunci Mancini (foto: Reuters) 

În 2013, Carlos Tevez s-a transferat la Juventus, unde a câştgat două titluri de campion în Serie A, o Cupă şi o Supercupă a Italiei. S-a despărţit de Juventus în 2015, după ce a jucat finala Champions League. Cu el în echipă, Juventus a fost învinsă atunci cu 3-1 de Barcelona. 

În iulie 2015 s-a întors la clubul său de suflet, Boca Juniors, argentinienii plătind italienilor de la Juventus 6,5 milioane de euro. La Boca, atacantul argentinian a câştigat în careiera sa cele mai importante trofee ale echipelor de club din America de Sud: Copa Libertadores şi Copa Sudamericana. Anul trecut, Tevez a câştigat campionatul Argentinei cu Boca Juniors. 

 

Foto: espnfc.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi