Tevez, capul răutăților. A fost eliminat la ultimul meci după ce l-a înjurat pe arbitru!

Carlos Tevez nu a fost niciodată un fotbalist cuminte. Înzestrat cu un talent ieşit din comun, atacantul ajuns acum la 32 de ani a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Argentina după ultima nebunie făcută în meciul de campionat cu Belgrano. Trimis titular în teren de antrenorul Bocăi Juniors, Carlito a deschis scorul după 33 de minute, dar nu a mai apucat să termine meciul pe teren. La trei minute după reuşită a fost eliminat de arbitru, care nu a suportat să audă cum acesta îl înjură de soră! Tevez s-a enervat la culme că a primit un galben pentru un fault şi şi-a dat drumul la gură.

Terenul de fotbal nu este un maidan, unde fiecare poate face ce vrea. E incredibil ! Derbedeii înjură aşa, nicidecum un fotbalist care în cariera lui a jucat pentru unele dintre cele mai bune echipe din lume!,

---a spus arbitrul German Delfino, unul dintre cei mai cunoscuţi din Argentina 

Boca Juniors nu a acuzat şocul şi a câştigat cu 3-0 meciul în care Tevez a prins doar 36 de minute pe teren. Presa din Argentina şi-a adus aminte brusc de celelalte nebunii ale lui Tevez, de pe vremea când acesta juca în Anglia. În 2006, West Ham a fost amendată cu 6,5 milioane de euro pentru că a semnat ilegal cu Tevez. Jucătorul parafase un precontract cu Sheffield United, dar argentinianul nu a suflat o vorbă. West Ham le-a plătit atunci în compensaţie celor de la Sheffield 21 de milioane de euro!  

Tevez a plecat după numai un an la Manchester United, dar n-a reuşit să-l convină pe Sir Alex Ferguson, pentru care "varianta" Dimitar Berbatov a fost mai bună. Argentinianul s-a mutat apoi la marea rivală Manchester City, unde a intrat repede în conflict cu antrenorul de atunci, Roberto Mancini. În 2011, la un meci împotriva lui Bayern Munchen, Carlito a refuzat să intre pe teren pentru că italianul nu a vrut să l folosească titular! "A terminat-o cu mine. Dacă aş putea lua o decizie, ar fi dat afară de la echipă!", a tunat atunci Mancini. Antrenorul italian s-a calmat şi l-a iertat pe Tevez, care a ajutat-o pe City să câştige primul titlu în Anglia după o secetă de 44 de ani! Tevez şi-a dat în petec la sărbătoarea de pe străzi şi a defilat în autobuzul descoperit cu mesajul "RIP Fergie!" în mâini! Şefii lui City şi-au cerut scuze oficial pentru gestul atacantului argentinian, care l-a jignit pe Sir Alex Ferguson. 

Plătit de şeicii lui City cu aproape 60 de mii de euro pe săptămână, Carlos Tevez a fost extrem de încântat la început. Argentinianului i-a trecut repede însă. După numai un sezon, deja făcea nazuri: s-a plâns în presă că în Manchester plouă tot timpul şi stă numai în casă, iar mai apoi că îi este dor de familie şi că vrea să se întoarcă acasă. Kun Aguero a fost şansa lui Tevez. Imediat după ce fostul atacant al lui Atletico Madrid a ajuns în Anglia, şefii lui City i-au dat verde lui Tevez să plece - acesta a ales-o însă pe Juventus. Abia anul trecut s-a întors acasă, la Boca Juniors - echipă care l-a propulsat în fotbalul mare şi de unde atacantul vrea să se retragă. "Am făcut multe în fotbal, am jucat la echipe importante, dar a venit vremea să mă joc pentru echipa pe care am iubit-o cel mai mult!", a spus Tevez imediat după ce a semnat cu Boca. 

 

Foto: soccerbox.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi