Teroare la noul Rapid! Pancone e cel mai afectat

Incertitudinea și frica au pus stăpânire pe angajații noului Rapid, după ce membrul fondator Vasile Mălureanu, de felul lui general în rezervă, a început să pună în practică tot ce a învățat în ani luminoși de carieră securistă.

„Fondatorul Rapidului Primăriei este ofițer în Direcția I de securitate, specialist în dezinformare-manipulare și represiune internă. După Revoluție, a răspuns de distrugerea dosarelor”, a scris ProSport. 

Inițial, cei de la Academia Rapid nu au crezut o iotă din ce au descoperit jurnaliștii. „Primul semn de întrebare mi l-am pus când domnul Mălureanu, pe banii Primăriei, a dispus să fie înlocuite toate scaunele de pe stadionul Valentin Stănescu, care din sezonul viitor se va numi Serghei Mizil. Culmea, dedesubtul fiecărui scaun nou era lipit un microfon în formă de seceră”, a povestit administratorul arenei, catalogat imediat „dușman al poporului rapidist”.

„Nu și-a schimbat năravul. I-a dezinformat pe suporteri că avem meci sâmbătă, când noi jucam vineri. A vrut să dea afară un jucător doar pentru că avea un unchi îndepărtat pe care îl chema Burghezul. Și-a făcut propria rețea de turnători printre cerșetorii din fața stadionului. A, să nu uit: a trebuit să refacem contractele jucătorilor de trei ori până acum, pentru că a distrus dosarele de la Resurse Umane”, a povestit un alt angajat, la Europa Liberă.

Cel mai afectat de această situație este Daniel Pancu: atacantul nu are nicio șansă să se mai ducă la un șpriț fără să afle cei din fruntea clubului. „Se pregătea să iasă la un pahar, două, trei, zece, cu băieții când i-a sunat telefonul. O voce i-a spus că doar prin seriozitate, sacrificiu și muncă vom ajunge să îi depășim pe capitaliști. El i-a chemat pe băieți în cantonament, dar inevitabilul s-a produs. Ca în fiecare seară, la ora 23, Mălureanu a tăiat curentul și a oprit apa caldă. Când a vrut să ciocnească cu un tovarăș, Pancone nu i-a nimerit paharul și i-a băgat degetul în ochi”, a relatat un jucător giuleștean fugit peste graniță.

Iubitul conducător al Academiei Rapid și primarul pesedist al Sectorului 1 s-au arătat dispuși să cedeze lui AFC Rapid o parte din istoria vechiului club, mai precis repertoriul de scandări.  „Galeria lui Rapid n-a fost membră de partid” sau „Cine ne-a băgat în B/ Ceaușescu – PCR” nu vor fi auzite niciodată la meciurile academicienilor „alb-vișinii”, cu excepția cazurilor în care vor fi strigate de fanii echipei adverse.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi