Termină luna cu un câștig consistent la pariuri virtuale datorită promoției "50% câștiguri în plus"!

Pariurile pe sporturi virtuale pot reprezenta o alternativă foarte bună la pariurile reale și oferă chiar și unele avantaje. Este drept că nu toate platformele de pariuri virtuale sunt performante, de aceea trebuie să ai grijă unde joci. Eu recomand platforma celor de la Sportingbet (deschide cont acum) din următoarele motive:

sporturi-virtuale.png

  • poți paria pe patru sporturi virtuale diferite: fotbal, tenis, curse de cai și curse de ogari
  • la fotbal există campionate virtuale iar la tenis turnee virtuale.
  • există o lume virtuală proprie, ceea ce îți permite să pariezi în mod repetat pe aceeași echipă sau tenismen având acces la statistici de la evenimentele anterioare.
  • o etapă la fotbal începe la fiecare 3 minute iar în orice clipă vei găsi în desfășurare meciuri de tenis și curse de cai / ogari.
  • toate evenimentele sunt disponibiole în simulări live video.
  • la fiecare eveniment vei găsi foarte multe tipuri de pariuri

Dacă vrei să afli mai multe informații despre platforma de pariuri virtuale a celor de la Sportingbet.ro îți recomand să accesezi următoarele articole:

Există un motiv suplimentar pentru care n-ar trebui să lași ultima zi a lunii să treacă fără a paria pe evenimente virtuale și asta pentru că pe întreaga durată a zilei (până la noapte la ora 02:01) câștigurile tale vor fi cu 50% mai mari ca de obicei.

Mai exact, vei primi un bonus egal cu 50% din profit în limita a 10€. Dacă de exemplu tu pariezi suma de 200 RON și ai câștiguri de 280 RON conform promoției te califici pentru un bonus suplimentar de 40 RON. Acest bonus este acordat la începutul săptămânii viitoare și poate fi folosit așa cum dorești (nu este supus rulajului). Regulamentul promoției poate fi găsit AICI.

sb-vineri.png

Deschide un cont acum și primești trei bonusuri pentru prima depunere: 50% în limita a 400RON la pariuri sportive, maxim 1200RON la jocuri de cazino și maxim 1000$ la poker!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi