”Țeparul” Scott Tom, pedeapsă jenantă în cel mai mare scandal din lumea pokerului

Fondatorul Absolute Poker, Scott Tom și-a încheiat socotelile cu guvernul Statelor Unite. Comunitatea jucătorilor înșelați de acesta nu e însă deloc mulțumită să audă ce pedeapsă a primit acesta. Astfel, pentru frauda imensă care a pus pe butuci pokerul online în America, Tom are de plătit 300.000 de dolari. În plus, va trebui să execute o pedeapsă cu închisoarea de o săptămână. Apoi, va fi liber să plece la reședința lui din Antigua.

Scott Tom (foto: pokertube.com) a fost acuzat inițial de o mulțime de infracțiuni de către Departamentul de Justiție. După ani de exil, el s-a întors în State alături de alte site-uri de poker și a pledat nevinovat în fața tuturor acuzațiilor. Prevăzător, a depus o cauțiune de 500.000 de dolari.  
  
Avocatul a fost însă mai deștept ca el și i-a promis o rezolvare rapidă dacă îl ascultă. A a urmat o înțelegere cu procurorii după ce Tom a acceptat faptul că e vinovat doar pentru contravenția de transmisie de informații din gambling.Judecătoarea Barbara Moses a decis o săptămână după gratii în cazul lui. Și acuzatul, dar și apărătorul acestuia, au avut un șoc la anunșțarea verdictului. Și asta pentru că până să se prezinte la tribunal, Scott Tom fusese să-și rezerve pentru aceeași zi biletul de avion ca să părăsească țara. 

Pedeapsa i-a enervat teribil pe numeroșii jucători păcăliți și jefuiți de Absolute Poker și Ultimate Bet. Iar cea mai mare supărare a acestora este că Tom n-a dat socoteală pentru cea mai gravă faptă: scandalul super-userilor care a zguduit lumea pokerului și care a ținut capul de afiș al multor ziare de peste Ocean.

Pentru că scandalul tindea să fie greu de stăpânit, unii dintre cei păgubiți au început să-și primească înapoi o parte din banii investiți. Povestea se va stinge încet, încet, dar pentru miile de oameni jefuiți Absolute Poker va rămâne o amintire ca un vis urât. 

Deschide cont și joacă la cea mai bună cameră de poker din lume!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi