Ţeparii de pe Facebook au trecut la un alt nivel! Vezi cum rişti să îţi iei ţeapă foarte uşor!

Pentru a convinge şi mai mult oamenii că ei chiar au ponturi sigure la cote super mari cei care se "ocupă" cu înşelăciuni pe Facebook de acest tip au trecut la un alt nivel. Dacă până acum vă arătau imagini cu bilete modificate acum vă prezintă video-uri în care chipurile ei au pariat mii de lei pe anumite pronosticuri "sigure" şi au câştigat. Nici nu-i greu să faci asta folosind Inspect Element şi cel mai bun exemplu este imaginea de mai jos. Totul este exact la fel ca şi cum biletul ar fi fost jucat. Totul se modifică în spate, imaginea nu este editată, astfel că nu veţi găsi vreo "urmă" de photoshop. 


Cu ajutorul Inspect Element am modificat toate datele de pe un bilet mai vechi: dată, meci, pronostic, miză. Astfel totul pare bine şi frumos. La fel puteam să mai modificăm alte 4-5 pronosticuri să arătăm că noi câştigăm constant pe meciuri aranjate. Aşa că nu trebuie să cădeţi în plasa ţeparilor atunci când vă prezintă istoricul lor video sau foto pentru că totul imediat se poate modifica extrem de uşor. 

Daţi share la articol să vadă şi prietenii voştri cât de uşor pot fi păcăliţi!

PS: Ne cerem scuze celor ce i-am minţit pe Facebook că în acest articol găsesc un meci "100% sigur", dar mulţi nu intră să citească articole informative decât în acest mod!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi