Teapa Super Bingo Metropolis

Nu stiu cati dintre voi isi mai aduc aminte cum s-a incheiat Super Bingo Metropolis si de ce au disparut de pe piata. Va spunem noi daca nu stiti. Acestia au avut licenta retrasa datorita unei datorii catre stat in valoare de 1.2 milioane de euro. Licenta era acordata pe firma Phoenix Games SRL care a emis in trecut un comunicat prin care preciza : S.C. PHOENIX GAMES SRL nu este in faliment sau incapacitate de plata. Inregistreaza, in acest moment datorii de 1.2 mil. euro la Bugetul Statului, dar aceste datorii sunt garantate de o ipoteca mobiliara, in valoare de 7.382.000 lei. Dorim sa precizam ca pana in prezent, S.C. PHOENIX GAMES SRL a achitat la bugetul statului peste 138.000.000 lei (peste 32.000.000 euro) si va continua sa-si achite toate sumele restante in termen cat mai scurt. Permanent, S.C. PHOENIX GAMES SRL a colaborat cu reprezentantii Directiei Fiscale Bistrita-Nasaud in oferirea de solutii stabile si viabile in recuperarea datoriilor inregistrate la bugetul de stat; Unele surse afirma ca au fost multe schimbari in guvern si datorita unor schimbari in legislatia jocurilor de noroc au fost nevoiti sa suspende licenta. Ma intreb daca pe angajatii care si-au luat teapa nemaifiind platiti sau pe jucatorii care la randul lor nu si-au recuperat banii pe ultimele bilete ii intereseaza motivul pentru care a picat tot sistemul. Nu este afirmatia noastra ca ar fi tepari. Mai multe ziare au publicat articole prin care aratau ca multi angajati s-au plans ca si-au luat teapa nefiind platiti pentru vanzarea biletelor si unii chiar au fost agresati de catre cumparatorii care isi doreau banii inapoi pe bilete.

superbingo.png

Acum a revenit marea loterie sub forma de bingo televizat, de data aceasta firma se numeste Metropolis Bets SRL si este tot din Bistrita. Cel mai probabil vor ajunge si de data aceasta sa fie inchisi. Intrebarea care se pune este cum poate statul sa permita asa ceva? Dupa cum stiti tot timpul se leaga de cei mici sa-i stoarca de bani, dar nu sunt in stare sa recupereze milioanele de euro de la firmele ce opereaza cu grosul banilor din Romania.

Aproape 400.000 de romani au cumparat bilete la noul Super Bingo Metropolis si spera sa nu primeasca teapa. Asta arata faptul ca prostia din Romania atinge un nivel maxim acum mai mult ca niciodata.  Oare au cumparat bilete si cei care au ramas in gaura la ultima editie?

O TEAPA CARE E POSIBIL SA O REVEDEM

Anul trecut a fost in centrul atentiei teapa data de cateva persoane prin inselarea romanilor care jucau la Super bingo metropolis. Acestia primeau un sms ca au castigat o anumita suma de bani. Ca sa incaseze suma trebuia sa trimita prin Western Union niste bani. Multi au cazut in plasa si au trimis banii. Asadar atentie mare sa nu va luati teapa cu astfel de mesaje.

Voi ce parere aveti despre tot ce inseamna Super Bingo Metropolis ?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi