Proștii iau țeapă pe Facebook, poți fi următorul dacă nu știi asta

Asta cu țeapă pe Facebook este o problemă gravă pentru că mulți s-au ”ars” din naivitate. Iar mai grav este că unii refuză să învețe din experiențele altora sau chiar din experiențele proprii. Nu am crezut că este posibil, dar chiar sunt pariori păcăliți de mai multe ori prin aceeași metodă.

Descoperă Top5 case de pariuri online recomandate de PariuriX.com

 

Iluzia unei îmbogățiri rapide, și dovezi ”contrafăcute”

Facebook-ul este plin de ”King of Bets”, ”Câștiguri 100% sigure”, ”Sure win, no chance to lose” și așa mai departe. Toți oferă același lucru – bilete 100% sigure care conțin blaturi, de cele mai multe ori de tipul pauză / final (contra-cost desigur). Și de ce nu i-ai crede? Au poze cu bilete câștigate în trecut, uneori chiar clipuri video cum ridică ei banii din agenție. Au mii sau chiar zeci de mii de like-uri, dar și zeci de comment-uri pozitive de la ”norocoșii” care au cumpărat. Deci cum să nu fie pe bune? Și atunci ți se aprinde beculețul și zici:

Bă ești prost! Dacă alții câștigă așa ușor, de ce să mai stau eu să analizez meciuri și să învăț să pariez ca un profesionist?  Urmăream ca fraierul pagina PariuriX care mereu ne amintește că banii se fac pe termen lung. Ce termen lung bă nene, mâine îmi iau vilă. Intru și eu în categoria băieților deștepți care fac ușor bani din pariuri! Să vezi acum, îmi cumpăr ”bemveu”, îmi duc gagica în Maldive, și asta doar așa de început! De angajat nici atâta nu se mai pune problema, va vedea tata cine-i barosanul familiei!

Iarna nu-i ca vara, nici practica nu-i ca teoria

Doar că nu trece mult timp și ești lovit de realitatea cruntă. Pariul ”100% sigur” este doar un ”epic fail”. Pierzi banii dați lui ”King of Bets”, dar și sumele pariate, și ghici ce, nu îți iei nici ”bemveul” ăla după care salivai cu o seară mai devreme. Iar în loc de o vacanță în Maldive te mulțumești ca de obicei cu una la Neptun la împinge tava. Asta dacă nu i-ai donat ”regelui pariurilor” toate economiile tale. Dar lasă, fii pozitiv. Nu te-a mințit chiar în totalitate. El chiar a făcut bani siguri din pariul tău, doar că nu în modul în care te gândeai tu.

Dacă ești cu adevărat naiv, atunci te va îmbârliga și îți va spune că aceasta a fost una din rarele excepții în care pariul dat a fost pierzător. Dar pentru un preț promoțional poți să mai cumperi unul. Sau poate chiar ți-l dă gratis pe următorul. Așa că dă-i bătaie, unde mai găsești două țepe la preț de una?


Un mic exercițiu de logică, hai că nu e greu

Dacă stai să și gândești un pic și nu vezi doar semne de dolar în fața ochilor, vei ajunge să pui rapid o întrebare elementară. Dacă chiar are meciuri sigure, de ce nu le pariază singur? Răspunsurile nu vor întârzia să apară:

  • Nu am bani - Deci faci rost de un aranjament la cel mai înalt nivel posibil, dar îți ghiorăie stomacul de foame? Ok bun, să zicem că prin cine știe ce mod ți-a picat o astfel de pleașcă. Te împrumuți, amanetezi sau vinzi ceva, faci pe naiba în patru. Că doar e 100% sigur nu? Deci nu are ce să se întâmple. Iar apoi deja de la al doilea pont ai bani, dar și mărunțiș de o shaorma măi fomistule cu ponturi sigure de cotă 20.
  • Vreau să ajut și alți pariori - Hai nu zău, unde era Maica Tereza a pariorilor și noi nu știam. Atunci dă pontul MOCA! Zic și eu …
  • Sunt limitat de către casele de pariuri - Păi bun, atunci roagă-ți prieteni și cunoștințe să își deschidă cont, le dai tu banii pentru a paria, și le promiți o parte din profit. Dar stai! Nu e nevoie, la acest operator nu ai limită! Vrei să joci un milion de euro, o poți face!
  • Bate la ochi, sunt grad de rudenie cu cineva din echipă – Și e mult mai logic să vinzi pontul pe net ca să afle tot Facebook-ul că va fi blat la partida respectivă. Bă dar deștept mai ești, și Maica Tereza și Einsten, 2 în 1. Nu ai avut tu un prieten bun care are alt nume să faceți și voi un business. În plus ce grad de rudenie ești tu când dai ponturi din alte țări?
     

Cum se dă o țeapă pe Facebook în stil profesionit

”Ce mama dracului s-a întâmplat? Toate semnele arătau că e pe bune!” Asta e prima întrebare pe care ți-o vei pune după țeapa luată.

Un țepar bun știe cum să păcălească fraierii… scuze, voiam să zic clienții. Dacă ai luat țeapă pe Facebook, stai flexat, se mai întâmplă. Și-au luat și oameni cu IQ mai mare decât noi doi la un loc.

În primul rând acesta ar trebui să aibă o pagină de Facebook cu multe like-uri. Asta e ușor de făcut, se pot cumpăra pe sume derizorii. Chiar și comment-uri de pe conturi false pot fi achiziționate contra-cost dacă știi de unde, gen cu 5$ ai zeci de comentarii pozitive. Dar mulți creează ei conturi false ... de 5$ bagă o șaorma.

Apoi este necesar ca pagina să aibă câteva postări cu ponturi free câștigătoare, care să ateste că vânzătorul e ”bazat”. Aici ar fi două variante. Varianta mai simplă este aceea de a posta un pont după terminarea partidei, și de a modifica data astfel încât să pară că a fost dat înainte. Doar că cineva mai ager se prinde. A doua variantă constă în postarea înainte de meci a tuturor variantelor posibile (de exemplu 9 postări cu toate posibilele rezultate de pauză / final) și ștergerea ulterioară a celor greșite.

 

Bilete câștigătoare ... dar nu prea

Sunt necesare și dovezi cu bilete câștigătoare. Acestea sunt ușor de procurat. Dacă este vorba de bilete online, se pot modifica cu ”Inspect Element” direct din browser. În cazul biletelor de la agenții stradale, se editează pe calculator și se trag la imprimantă. Țeparii de nivel înalt oferă chiar și clipuri video în care ei ridică din agenție banii câștigați. De fapt clipul e  dintr-un spațiu amenajat care să semene cu o casă de pariuri. Iar angajata de la ghișeu este o cunoștință a țeparului. Este drept că o astfel de tehnică poate fi văzută doar la țeparii de top, în special la cei din afara țării!

E posibil ca unii vânzători de iluzii să dea fiecărui client câte o variantă diferită a pontului astfel încât cineva chiar să câștige. Cu siguranță acea persoană va deveni client fidel și va cumpăra în continuare. El va trece chiar cu vederea dacă pierde o dată, că nah, se mai întâmplă. Să nu vorbim despre faptul că poate câștiga un comentariu pe bune și să șteargă comentariile celor care deja au luat țeapă pe Facebook. De obicei se dă block!

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată de PariuriX!

 

Despre ce vorbim?

Dacă ceva pare prea bun ca să fie adevărat, probabil așa și este. Dacă chiar orice Terchea Berchea vindea ponturi sigure de cotă 20.00, atunci toți pariorii erau bogați, agențiile erau de mult în faliment, iar ”blatiștii” probabil de mult la închisoare. Deci hai să fim serioși. Celor care își iau țeapă pe Facebook de 2 sau mai multe ori chiar nu mai am ce să le zic. Sunt o cauză pierdută, deci, cotizație plăcută!

Vă rog să dați mai departe articolul și prietenilor. Cred că v-am explicat destul de clar modul de operare al țeparilor, sper doar să nu se nască alții din informațiile asimilate!

Ai luat vreodată țeapă pe Facebook? Ce părere ai despre țepele date pariorilor?

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi