Te pricepi la dans? NetBet te premiază cu 4.500 RON cash dacă imiţi dansul "Bizonului"

Promoţie inedită organizată de sponsorul oficial al FCSB - NetBet (deschide cont acum). Inspirată de dansul lui Harlem Gnohere, casa de pariuri a decis să ofere un super premiu în valoare de 4.500 RON cash, dar şi 5 mingi şi un tricou FCSB.

Ce trebuie să faci pentru a intra în cursa pentru premii?

Totul este simplu:

  1. Te filmezi dansând frumos, pentru 30-60 de secunde, ca Harlem Gnohere (vezi video-ul de mai jos). Coloana sonoră a clipului original este MHD: Afro trap Part.7 (La Puissance). Pentru a ieşi mai bine filmarea poţi ruga un prieten să te filmeze.
  2. Postezi clipul pe Facebook sau Instagram până cel târziu joi 20 aprilie la ora 18:00. Ţine cont că pe Facebook postarea trebuie să fie "Public" pentru a fi văzută de toată lumea. În cazul în care postezi pe Instagram ai grijă să ai contul vizibil tuturor (să nu fie privat sau restricţionat).
  3. Dacă postezi pe Facebook foloseşte în descriere hashtag-ul #DansulBizonului şi dă tag paginii de Facebook Netbet România folosind @NetBet Romania. Dacă postezi pe Instagram foloseşte în descriere hashtag-ul #DansulBizonului şi dă tag contului NetBet de Instagram folosind @netbetro. De asemenea, pentru a fi sigur că intri în concurs poţi să trimiţi linkul la videoclip pe adresa de e-mail facebook@netbet.ro.

Premii

  • Marele premiu în valoare de 4.500 RON va fi acordat chiar de autorul celebrului dans - Harlem Gnohere - unui participant care a respectat regulilele prezentate de mine mai sus.
  • Un tricou original de joc cu autograful "Bizonului" va fi acordat participantului care reuşeşte să aibă cele mai multe vizualizări la videoclipul său.
  • 5 mingi originale FCSB cu autografele jucătorilor vor fi acordate prin tragere la sorţi.

Nu trebuie să ai cont la NetBet pentru a participa la concurs dar dacă vrei bonus 100% până la 500 RON la prima depunere, oferit exclusiv prin PariuriX dă click aici şi deschide cont iar la prima depunere foloseşte codul promoţional PARIURIX1

Iată şi "Dansul Bizonului" pe care trebuie să-l imite cei care vor să intre în concurs:

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi