Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Te-ai jucat la Paradise Poker pentru prima dată în luna iulie? Atunci astăzi ești recompensat!

Clienții sportingbet.ro care s-au jucat pentru prima dată la Paradise Poker în luna iulie 2015 (se ia în considerare prima mână pe bani reali) au primit dreptul de a participa în turneul "$1,000 New Player Freeroll". Acest turneu are loc astăzi, 13 august 2015, cu începere de la ora 21:00.

Dacă consideri că te califici pentru acest turneu dar încă n-ai primit un bilet, atunci ar trebui să contactezi serviciul de suport clienți. Jucătorii eligibili au primit biletele până pe 7 august.

Vei începe cu 2500 de jetoane, iar blindurile vor crește la fiecare 8 minute. Sunt permise înregistrări târzii timp de 30 de minute și nu se pot face rebuy-uri și nici add-on-uri.

Aceasta este o oportunitate foarte bună de a câștiga ceva bani fără a investi vreun leu. Probabil că nu vor fi foarte mulți participanți ținând cont că doar clienții noi primesc acces. Plus că nici nivelul concurenților n-ar trebui să fie unul prea ridicat, iar astfel vei avea șanse destul de mari de a câștiga o parte din potul total pus în joc.

Dacă nu te-ai jucat până acum la Paradise Poker dar o faci pe durata lunii august, vei primi acces la un turneu similar ce are loc pe 10 septembrie 2015.

Deschide un cont acum și primești un bonus pentru prima depunere de până la 1000$!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!