Târgu Mureș, rușinea fotbalului

Ce se întâmplă la ASA Târgu Mureș e deja de domeniul ridicolului. Niște oameni care au pus mâna pe o echipă de fotbal, nu se știe cum, își bat joc de toată lumea, de jucători, antrenori, fani. Acolo e ceva putred, miroase urât, pute ori a prostie, ori a incompetență, ori a mare golănie.

Cum să aduci antrenor în iarnă și să-l demiți după nici trei luni? Păi de ce l-ai mai pus? Să ai de cine îți bate joc, probabil. Dar asta n-a fost nimic! Cei de la ASA îl înlocuiesc pe Ilie Stan cu Ionuț Chirilă, pe care îl demit după 12 zile!

Măi oameni buni, voi înțelegeți ceva? De ce mai momești niște oameni, bați palma cu ei și apoi îți dai seama că, de fapt, ei nu sunt buni. Păi nu trebuie să îi evaluezi înainte de a-i numi? Îți dai seama că sunt slabi de-abia după câteva zile/săptămâni/luni de la instalare?

Cam asta se întâmplă, însă, când politicul își bagă coada unde nu-i fierbe oala. De-aia am ajuns și cu țara asta unde am ajuns. Ce-o căuta viceprimarul ăsta din Târgu Mureș, Maior sau cum îl cheamă pe omul din poza de mai sus, să ia decizii la o echipă de fotbal, să ceară intrarea în teren a unui jucător, să vorbească la tv despre soarta echipei, eu unul nu înțeleg.

Și apropo de intervenții televizate, îmi aduc aminte cum acest domn Maior a dat asigurări în direct pe Digisport, cu nerușinare, că Ilie Stan rămâne la echipă, fiindcă are de dus la bun sfârșit un proiect de lungă durată, pentru ca, după numai câteva zile, să-l dea afară și să-și bage picioarele în el de proiect.

Și, ca și cum n-ar fi de ajuns, mai aduce un fraier pe care să-l umilească.

Dezvăluirile lui Ionuț Chirilă sunt doar o mică parte din nenorocirile care se întâmplă la o astfel de echipă. Jucători impuși pe linie de partid, alți jucători care hotărăsc soarta antrenorilor și mută antrenamentele, bani promiși care nu mai vin. Sau de unde vin atunci când apar?

Politicul a distrus fotbalul. De-aia avem în Liga 1 meciuri gen Voluntari – Chiajna. Orice primar mai șmecheraș susținut bine de partidul la putere își face echipă, stadion, promovează în Liga 1. Pe banii cui? Bineînțeles că pe banii noștri, ai celor care plătim impozite.

Ce se întâmplă la Târgu Mureș e o rușine a fotbalului. Din păcate, nu e singurul loc de acest gen.

Rezultatul meciului de azi dintre ASA și ACS nici nu mai contează.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi