Țara unde pokerul a devenit a doua religie: peste 20.000 dolari pariați zilnic!

Un raport recent al autorităților din Australia a dezvăluit faptul că oamenii au cheltuit mai mult de 8 milioane de dolari pe mașinilie de poker în anul financiar 2016-2017. Asta înseamnă undeva la 23.000 de dolari pe zi! Este cifra care le-a dat dureri de cap responsabililor australieni. Iar serviciile care se ocupă de această activitate au anunțat că își vor înteți măsurile pentru limitarea pe cât posibil a dependenței legate de jocurile de noroc.

Un studiu realizat anul trecut a evidențiat faptul că australienii sunt cei mai mari jucători de poker din lume, indiferent de modul ales - online sau la sălile de jocuri. Anna Angus, din Consiliul Local al Port Lincoln, a declarat că dorește să sporească gradul de conștientizare a faptului că jocurile de noroc aduc, pe lângă probleme grave de sănătate, și ”scurgeri” de bani din comunitate și familii.

"Este o chestiune foarte serioasă, o problemă a întregii comunități, dar și una de sănătate publică”, spune ea. Acum, Anna (foto: portlincolntimes.com.au) încearcă să responsabilizeze și mai mult serviciile de asistență socială dar și pe medicii de familie, primii care ar trebui să raporteze o problemă legată de pacienții lor.

Pentru că sumele cheltuite anual cresc amenințător nu numai la mașinile de poker, ci și în activitatea online. Iar la asta au contribuit aplicațiile apărute pe piață, tot mai numeroase în ultima vreme.

Pariați responsabil! Nu investiți mai mult de 10% din venitul lunar în jocurile de noroc! Nu uitați că nu se poate trăi din această activitate! În cazul în care aveți probleme, nu ezitați să apelați la jocresponsabil.ro! 

"Vrem să vedem copii la vârsta de 10 ani făcând altceva. Asta ar trebui să fie o preocupare vitală pentru noi toți, pentru că doar așa putem identifica problemele legate de jocurile de noroc în rândul tinerilor”, mai spune Anna Angus. 

Noua ”revoluție” va începe odată cu organizarea unui Forum pe 17 aprilie și care vizează deschiderea unor noi canale de conversație, dar și adoptarea de noi măsuri pentru depistarea jucătorilor cu probleme. La acțiune pot participa și reprezentanți ai altor regiuni ale țării, dar și rezidenți din Port Lincoln. Se dorește, astfel, implicarea comunității în diminuarea impactului jocurilor de noroc asupra oamenilor și, în special, a tinerilor. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!