Share

Țara Galilor U21 vs România U21. Pontul lui Dan Ștefănescu

Ponturi Fotbal

Cota: 1.88

Adaugat de: Dan Ștefanescu

13 Noi 2017 08:58 7,1k 0
Logo Tara Galilor
Logo Romania
Tara Galilor
Romania
VS
20:00 14 Noiembrie 2017
preliminarii Euro 2019

Analiză și informații pentru Tara Galilor v Romania

Naționala de tineret a României continuă campania de calificare la Euro 2019, pe terenul Țării Galilor. România este lider și țintește o victorie pe terenul galezilor, care se află la 5 puncte în spatele alor noștri, după eșecul drastic din meciul cu Bosnia (0-4).

Țara Galilor

Galezii nu s-au calificat niciodată la un turneu final de tineret și sperau că vor reuși, în sfârșit, să depășească această barieră. Startul a fost bun, cu o victorie clară împotriva Elveției, în deplasare (3-0). Imediat, însă, jucătorii lui Robert Page au revenit cu picioarele pe pământ, după ce au pierdut în Portugalia (0-2). Victoria din Liechtenstein (3-1) le-a redeschis galezilor pofta de calificare, dar ultimul meci a fost un coșmar. În ziua în care România remiza cu Portugalia, Țara Galilor pierdea clar acasă în fața Bosniei (0-4), meci în care băieții lui Page au trimis un singur șut pe spațiul porții. Cu un meci mai puțin decât România, galezii au o singură variantă pentru meciul de la Bangor, și anume victoria, dar nici aceasta nu le garantează mare lucru, dat fiind că în ultimele 4 meciuri joacă în Bosnia, în România și acasă cu Portugalia. Hary Wilson, de la Liverpool, și Cole Dasilva, de la Chelsea, sunt vedetele naționalei de tineret a Țării Galilor. La fel ca Portugalia, galezii se află într-un proces de închegare a lotului, având foarte mulți jucători sub 20 de ani. Galezii au doar 6 goluri marcate în 4 meciuri, câte 3 cu Liechtenstein și Elveția.

România

România a arătat bine de tot în această campanie și nu întâmplător se află pe prima poziție în grupa a 8-a de calificare. Echipa antrenată de Daniel Isăilă are procentaj maxim în meciurile din deplasare, unde a câștigat toate cele 3 partide: 2-0 în Liechtenstein, 3-1 în Bosnia și 2-0 în Elveția. George Pușcaș este golgheterul României, cu 4 goluri marcate din totalul celor 9, dar atacantul lui Benevento nu a mai punctat în ultimele două meciuri. Isăilă are posibilitatea să alinieze același prim 11 din meciul cu Portugalia, după ce Răzvan Marin a rămas și pentru acest meci la naționala de tineret. Dulca este refăcut, a fost chiar rezervă la meciul cu lusitanii, dar tot Marin va fi titular alături de Cicâldău, în fața apărării. Destul de nesigură în destule rânduri, defensiva României este totuși prima din grupă, cu doar 3 goluri încasate, două dintre acestea pe teren propriu. Băieții lui Isăilă au ajuns destul de greu la Bangor, după 3 ore și jumătate în avion și o oră și jumătate în autocar. Antrenamentul de pe terenul Universității din Bangor a fost mai scurt decât era preconizat, din pricina terenului, care nu se prezenta în condiții optime.

Echipe probabile

Țara Galilor (4-3-2-1) Pilling – Coxe, Rodon, Mepham, Dasilva – Thomas, Poole, Wilson – Roberts, Smith – Harris

România (4-2-3-1) I. Radu – Manea, Nedelcearu, Pașcanu, A. Radu – Cicâldău, R. Marin – Man, I. Hagi, Coman – Pușcaș

 

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Olanda la o cotă specială de 12.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

 

eschide cont și pariază pe minim un gol al României în partida cu Olanda

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Tara Galilor vs Romania: România - la pauză sau la final

România e favorită, măcar prin prisma rezultatelor obținute până acum, și are garanția că va rămâne pe primul loc și după această etapă, în care Bosnia, ocupanta locului secund, stă. Mă aștept ca băieții lui Isăilă să adopte o strategie mai prudentă, așa cum s-a întâmplat în Bosnia și Elveția. Echipa luI Isăilă e periculoasă nu numai pe atac pozițional ci și pe contraatac și cred că, în condițiile în care Țara Galilor va forța ofensiv, ai noștri au posibilitatea să marcheze pe contraatac. Dacă Bosnia a câștigat clar în Țara Galilor și România a învins Bosnia în deplasare, ar fi logic ca echipa lui Isăilă să câștige diseară, la Bangor. Merg, însă, pe o variantă mai prudentă și prefer PsF 2, la o cotă de 1.88, mai ales că drumul lung și terenul greu i-ar putea împiedica pe ai noștri să joace la nivel maxim.

Pont pariuri: România - la pauză sau la final

Miza: 8/10

Cota: 1.88

Adaugat de: Dan Ștefanescu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 11

91.7%

Nu 1

8.3%

Dan Ștefanescu

Ponturi:

12

Castigate:

9

Pierdute:

3

Anulate:

0

Salutare! Lucrez în televiziune din 2004 și tot de atunci comentez fotbal intern și internațional, dar și tenis. Am făcut-o pentru Național TV, SportKlub, GSP TV și, din 2009, pentru Digi Sport. În paralel, scriu despre fotbal pe www.danstefanescu.ro În afara fotbalului și tenisului, îmi mai plac atletismul, sporturile de iarnă, handbalul, snooker-ul și rugby-ul.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici