Tânăr şi neliniştit: suspendat pe viaţă şi amendat cu 15.000 dolari pentru blaturi la pariuri!

Karim Hossam, cel mai promiţător tânăr jucător de tenis din Africa, a terminat-o cu sportul la doar 24 de ani. Unitatea de Integritate pentru Tenis (TIU) a anunţat că Hossam (foto: tennisworldusa.org) a fost suspendat pe viaţă pentru că a trântit mai multe meciuri la pariuri. În plus, el va trebui să plătească şi o amendă de 15.000 de dolari. 

Tânărul jucător egiptean a fost găsit vinovat de un număr de 16 acuzații de corupție ca urmare a unor meciuri ciudate susţinute în perioada 2013-2017 în cadrul turneelor Futures. El fusese suspendat provizoriu în iunie 2017, după ce concurase în Nigeria la un turneu Futures3. 

Meciul împotriva lui Haadin Salim Bava, pe care l-a abandonat la scorul de 2-6, 1-4, a fost ultimul jucat în carieră de Hossam, care nu mai are voie să participe tot restul vieţii la evenimente organizate sau care fac parte din circuit. 

Karim a fost al 11-lea cel mai bun junior din lume în 2012, după ce a câștigând primul eveniment ITF la care a participat în 2009. Ca urmare, el a avut şansa să concureze împotriva unor jucători cu nume precum Roberto Carballes Baena, Damir Dzumhur, Dominic Thiem, Mate Pavic, Yoshihito Nishioka, Kyle Edmund, Elias Ymer sau Laslo Djere.

Prima sa victorie a venit la vârsta de 16 ani, la un turneu Futures disputat în Egipt. La trei ani distanţă, Hossam (foto: sport360.com) şi-a trecut în cont patru titluri în astfel de turnee, performanţe care l-au propulsat în poziţia de cel mai bun jucător sub 20 de ani şi al şaselea cel mai bun sportiv din lume la categoria lui de vârstă. 

La începutul lui 2014 Karim a avut o șansă să debuteze într-un turneu ATP, la Doha, fiind beneficiarul unui wild card. Au urmat victorii uriaşe în faţa lui Richard Gasquet, dar mai api s-a "stins" şi a rămas la turneele Futures. Şi, ca şi alţi jucători, nu s-a mulţumit cu premile "mărunte" din astfel de competiţii - drept pentru care s-a apucat de aranjat meciuri la pariuri pentru a-şi spori câştigurile. 

Acum Hossam va urmări meciurile din faţa televizorului, pentru că nu are voie nici măcar ca spectator în tribune la competiţiile organizate de ITF. Fratele său mai mic, Youssef (foto: tribune.com.pk) este clasat pe locul 320 mondial și va trebui să înveţe din greşelile lui Hossam dacă vrea să-şi facă un nume în tenisul mondial. 

Pariază pe meciurile de la Wimbledon și poți profita de oferta returnării mizei!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi