Tânăr și neliniștit. Fratele lui Messi, condamnat la muncă în folosul comunității

Familia Messi are din nou probleme. După scandalul cu taxele neplătite fiscului spaniol de către starul Barcelonei, a venit rândul fratelui acestuia. La aproape un an de când polițiștii argentinieni de la Rutieră au descoperit în mașina lui Matias Messi la un control "de rutină" un pistol de calibrul 22 milimetri, acesta a fost acuzat oficial de port ilegal de armă. Procesul a fost de lungă durată, iar procurorul de caz a dezvăluit că a trebuit să facă mai multe audieri în dosar.

Antrenor de fotbal, Matias a fost obligat la plata unei amenzi în valore de 500 de euro. În plus, va trebui să presteze muncă în folosul comunității timp de un an, câte patru ore pe săptămână. L-a anunțat pe judecătorul care a pronunțat sentința că va preda la o școală din orașul natal, Rosario.

Pe toată durata "pedepsei", acesta nu va mai trebui să facă nimic în afara legii, altfel procesul său va fi redeschis. Lui Matias i s-a pus în vedere să stea departe de droguri sau băutură! Proprietarul unor culturi întinse de viță de vie, Matias Messi se laudă ori de câte ori are ocazia cu vinurile sale, pe care le exportă în mai multe țări din Europa și Asia.

Fratele lui Messi a făcut scandal în momentul în care polițiștii i-au descoperit pistolul în mașină și i-au spus că trebuie să meargă cu ei la secție. Până la urmă polițiștii i-au pus cătușele și Matias și-a petrecut mai multe ore la secție dând declarații. 

Nu e pentru prima dată când fratele lui Messi are probleme cu poliția. A mai fost protagonistul unui incident similar în octombrie 2008, când a fost arestat tot la Rosario. Trei ani mai târziu, a supraviețuit miraculos unei tentative de asasinat. Un bărbat aflat pe o motocicletă a oprit în fața casei sale și a tras mai multe focuri de armă. Patru dintre cartușe au fost descoperite de polițiști în bucătăria fratelui starului Barcelonei, care își pregătea micul dejun. 

 

Foto: tn.com.ar

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi