Tânăr și neinspirat. Cum a ratat un star din NFL șansa să devină milionar

Odell Beckham Jr. este, probabil, cel mai bun receiver din NFL după ce și-a trecut în cont o serie de recorduri pe parcursul primelor sale trei sezoane din ligă. Dar, în ciuda faptului că este considerat un jucător de excepție, el nu are un salariu atât de mare. Starul lui New York Giants va câștiga în acest sezon puțin peste 2 milioane de dolari - o sumă infimă comparativ cu salariile altor jucători de același nivel valoric cu al lui, cum ar fi Antonio Brown și Julio Jones. 

Potrivit unor surse apropiate lui Odell Beckham Jr., acesta ia acum în calcul opțiunea unei polițe de asigurare în cazul în care nu i se va propune prelungirea contractului înainte de începerea sezonului. Cei din preajma jucătorului au încercat să încheie o poliță de asigurare înaintea meciului cu Cleveland Browns din pre-sezon, dar ulterior au abandonat ideea. Dacă și-ar fi dus planul la capăt, acum Odell Beckham Jr. ar fi fost milionar. Tocmai la acel meci, sportivul s-a ales cu o fractură la gleznă după ciocnirea cu un adversar. Iar polița de asigurare avea în vedere tocmai astfel de incidente!..

LA ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE POȚI URMĂRI GRATUIT MECIURILE DORITE!

Se pare că suma solicitată de broker pentru o asigurare de 100 milioane de dolari l-ar fi determinat pe jucătorul lui New York Giants să facă pasul înapoi. Potrivit jurnaliștilor americani, Odell trebuia să achite în schimbul poliței 600.000 de dolari. În momentul de față, acesta se află în ultimul an al contractului său de debutant și este blocat până anul viitor. În cazul în care i se va prelungi contractul, Odell va ajunge să câștige 8,46 milioane de dolari în 2018.

Dar Odell Beckham Jr. consideră că merită mult mai mult. Imediat după încheierea sezonului trecut, el a declarat într-un interviu că ar trebui să fie cel mai bine plătit jucător din NFL. Rămâne de văzut cum se va descurca el cu banii și cu intenția de a achiziționa o poliță de asigurare de 100 milioane de euro. După ce a spus că 600.000 de dolari i se pare o sumă ”nesimțit de mare”, brokerii au cam început să-i trântească ușa în nas. 

(credit foto: )

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi