Talent sau nimereală? Bilet IMPOSIBIL câștigat de un client Winner!

bilet-winner.jpg

Luni au avut loc ultimele două optimi de finală de la Campionatul European de Fotbal 2016. În primul meci al zilei, Italia a învins cu 2:0 pe deținătoarea trofeului Spania, ca în cea de-a doua partidă să asistăm la cea mai mare surpriză de până acum de la acest turneu final: victoria Islandei cu Anglia, scor 2.1. Dacă succesul echipei lui Antonio Conte nu era imposibil de anticipat de către pariorii inspirați, rezultatul ultimei optimi de finală a fost pentru mulți un adevărat șoc. 

Și deși pare greu de crezut, un român a reușit imposibilul: a nimerit ambele scoruri corecte pe același bilet. Din fericire pentru el nu a jucat doar 2RON cum poate ar fi făcut majoritatea, ci a pus 10RON, o sumă decentă pentru un pariu atât de improbabil. Deoarece cota totală a fost de 770, el a plecat acasă cu un câștig de 7,330RON după ce a fost scăzută acea taxă de 5% percepută de agenția Winner unde biletul a fost jucat. 

Dacă în mod normal un astfel de bilet mi-ar părea ieșit din comun, după câte bilete incredibile am prezentat zilele acestea, nu mă mai miră nimic. Apropo, scepticii pot verifica biletul pe site-ul Winner pentru a vedea că acesta este cât se poate de veritabil. Codul lui este: ER313Y.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi