Tablouri pe piele: cei mai tatuați fotbaliști de afară și din țară

Fotbaliștii nu se remarcă în afara terenului de joc doar prin mașini, gagici sau case în care te rătăcești dacă nu ai GPS. Pentru mulți dintre ei, unitatea de măsură pentru „șmecherie” este tatuajul. 

Avem și noi câțiva sportivi care și-au pictat corpul „pe viață”. Adrian Mutu, Giani Kiriță și Cristian Tănase sunt printre amatorii acestei arte. Cu tot respectul, ei nu se pot compara cu veritabilele tablouri pe piele din afară. Iată-i pe cei mai tatuați dintre tatuați:

1. Jermain Jones – fotbalist american care a jucat la Eintracht Frankfurt, Bayer Leverkusen, Blackburn Rovers, Schalke 04, Beşiktaş și New England Revolution. Tatuat de la brâu la gât.

2. Djibril Cisse – fotbalist, actor, DJ. Ce microbist nu îl cunoaște? De la brâu în sus, este tatuat pe față și pe spate. 

3. Tim Howard – este cel mai tatuat portar din lume. Tatuajele de pe corp exprimă dragostea pentru familia sa, incluzând portretele copiilor.

4. Nigel de Jong – este un colecționar de tatuaje. Până acum și-a pictat pieptul, brațele și spatele. Mai are spațiu. Idei să fie!

5. Dani Alves – și-a scris numele pe piept (ca să nu-l uite?), și-a tatuat chipul soției pe braț, a găsit loc pentru persoanjele de desene animate Sylvester și Tweety. Tare, nu?

6. Gregory van der Wiel – joacă în prezent la Fenerbahce. A evoluat în trecut la PSG. Este tatuat pe piept și pe gât.

7. David Beckham – are în total 32 de tatuaje. Numele soției și al fiilor sunt trecute pe corpul celui care a făcut istorie în tricoul lui Manchester United.

8. Daniel Agger – danezul și-a pus ghetele în cui. Este un „tattoo artist” cu acte în regulă, absolvind cursuri de tatuaje. 

9. Raul Meireles – a jucat la Boavista, Porto, Liverpool, Chelsea și Fenerbahçe. Are mâinile și un picior tatuate. Printre desene, portretul soției și al fiicei.

10. Stephen Ireland – nefiind sigur de ce se va întâmpla după moarte, Ireland a decis să aibă aripi chiar din timpul vieții. Așa că și le-a tatuat.

Dintre superstarurile din prezent, Zlatan Ibrahimovic este cel mai tatuat. Suedezul de origine bosniacă este obiect de studiu pentru cei de la școlile de profil. Messi este „subțire” la acest capitol. Și-a scrijelit chipul lui Iisus pe mâna dreaptă și un desen cu teme fotbalistice pe piciorul stâng. Culmea, Cristiano Ronaldo nu are (încă) niciun tatuaj.

Sursa foto: http://www.bettingrunner.com

Românii sunt religioși

Tatuajele inspirate din religie au fost și sunt la mare modă între fotbaliștii români. Dan Alexa, Mihai Costea, Cristian Tănase, Gabi Iancu, Mirel Rădoi și Gabi Tamaș sunt exemple în acest sens. Iată care ar fi topul tatuaților în variantă autohtonă:

1. Giani Kiriță

2. Paul Papp

3. Denis Alibec

4. Cristian Tănase

5. Nicolae Stanciu

6. Cristian Daminuță

7. Gabi Iancu

8. Cristian Săpunaru

9. Bogdan Stancu

10. Gabriel Tamaș

11. Dan Alexa

12. Mihai Costea

13. Adrian Mutu

14. Gabriel Enache

15. Mirel Rădoi

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!