Svitolina, înaintea finalei de la Roma: pot câștiga meciul cu Halep!

Aproape 1,5 milioane de euro. Atât poate câștiga Simona Halep într-o săptămână! Învingătoare la Madrid, românca e la un meci distanță de jack-pot-ul de 461 355 euro din turneul de la Roma. Cu Elina Svitolina (Foto: wikipedia.org) se va bate Simona în finală - ucraineanca a ajuns în ultimul act al competiției în urma abandonului Garbinei Muguruza, care a abandonat la scorul de 1-4 din cauza unei accidentări.

”Îi doresc lui Garbine recuperare cât mai rapidă: urmează un turneu atât de important pentru ea, Roland Garros-ul, unde este deţinătoarea trofeului. Sunt foarte emoţionată şi bucuroasă pentru că voi juca finala. Sper să mă bucur de finală, simt că pot câștiga și voi face tot posibilul pentru asta!", a declarat Svitolina, cea care a pierdut singurul meci disputat până acum în fața Simonei Halep. S-a întâmplat în 2013 la Sofia, când constănțeanca s-a impus în două seturi trase la indigo: 6-1, 6-1. 

Favorită la casele de pariuri recomandate de noi, cu o cotă minimă de 1.41, Halep nu va avea însă un meci chiar atât de ușor. Ajunsă la a 10-a finală din carieră, Elina Svitolina a câştigat toate finalele în care s-a calificat în acest an: la Taipei (6-3, 6-2 cu Shuai Peng), Dubai (6-4, 6-2 cu Wozniacki) şi la Istanbul (6-2, 6-4 cu Elise Mertens)! 

În ceea ce o privește pe Simona (Foto: Sportpictures.eu), ea va juca a 24-a finală din carieră - 15 titluri a cucerit până acum Halep, care va lupta pentru al doilea trofeu din 2017. 

Odată cu accederea în finala de la Roma, românca va face un salt important în clasamentul pentru Turneul Campioanelor din octombrie, de la Singapore - astfel, ea are asigurat locul 5 în această ierarhie. Înaintea turneului de la Madrid, Simona nu era nici în ”top 25”. De asemenea, dacă se va impune în finala cu Svitolina, constănțeanca va urca de săptămâna viitoare pe locul 3 în clasamentul WTA.

În vârstă de 25 de ani, Simona Halep (Foto: Sportpictures.eu) a câștigat 15 turnee până acum în carieră: Madrid (Premier Mandatory - 2017); Montreal (Premier 5), București (WTA) și Madrid (Premier Mandatory) - în 2016; Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5) și Indian Wells (Premier Mandatory) -  în 2015; Doha (Premier 5), București (WTA) - în 2014; Nurnberg (WTA), Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) și Sofia - în 2013.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi