Sute de persoane arestate în China pentru pariuri ilegale pe Euro 2016!

illegal-gambling.jpg

Săptămâna trecută am prezentat o știre despre arestările în masă făcute în Asia pentru pariuri ilegale pe Euro 2016. La finalul acelei știri spuneam că încă nu avem cifre oficiale din China, acolo unde se anticipa că se vor face cele mai multe arestări.

Aceste cifre au venit zilele trecute, deși ele nu sunt chiar atât de spectaculoase pe cât se anticipa. Conform site-ului firstpost.com între 14 iunie și începutul lunii iulie au fost arestate 236 de persoane pentru pariuri ilegale pe fotbal, și au fost confiscați 4,2 milioane de dolari.

Spun că aceste cifre nu sunt impresionante pentru că de exemplu în Thailanda au fost luate în custodia poliției 1192 de persoane, și asta doar între 10 și 20 iunie. Sau un alt exemplu bun este Hong Kong unde deși au fost arestați doar 50 de indivizi, au fost confiscați 16.7 milioane de dolari.

Odată cu apropierea semifinalelor și a finalei de la Euro 2016, numărul celor tentanți să parieze ilegal va crește, motiv pentru care poliția din Asia va fi cu siguranță destul de ocupată săptămâna aceasta.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!