Suspendați pe viață pentru blaturi la pariuri! Nu au voie nici ca spectatori la meciuri!

Dovedit că a aranjat la pariuri mai multe meciuri disputate de el, sud-africanul Joshua Chetty a fost suspendat de viață din tenis! Mai mult, lui Chetty i s-a interzis și să asiste din tribune la orice fel de competiție! Unitatea de Integritate pentru Tenis (TIU) a confirmat informația și a dezvăluit că sud-africanul (foto: news.obiaks.com) le oferea bani adversarilor pentru ca aceștia să piardă meciurile cu un anumit număr de game-uri. 

Clasat ultima dată pe locul 1857 în lume,Joshua Chetty i-a oferit ultima dată 1800 de euro adversarului său (a cărui identitate nu a fost dezvăluită) în timpul unui turneu Futures, desfășurat în Africa de Sud. A făcut asta atunci și înaintea unui meci de dublu, când le-a propus adversarilor 600 de dolari să piardă meciuil. 

"Jucătorul abordat de Chetty, a cărui identitate va rămâne confidențială în conformitate cu prevederile Programului anti-corupție din tenis (TACP), a respins propunerile de corupție și a raportat problema Departamentului de Integritate pentru Tenis. Interdicția pe viață se aplică cu efect imediat și nu permite jucătorului să concureze sau să participe, fie și ca spectator, la orice fel de turneu”, se arată în comunicatul emis de TIU. 

În vârstă de 21 de ani, sud-africanul nu a excelat niciodată în competițiile la care a participat - cel mai bun loc ocupat în circuitul profesionist ATP a fost 1370, în iunie 2015. La audieri, Chetty a recunoscut că a oferit bani adversarilor pentru ca aceștia să piardă meciul, dar că a făcut asta fără ca altcineva să fie implicat. La un moment dat, au apărut informații că sportivul ar face parte dintr-o rețea cu ”rădăcini” în Asia. Pe parcurs, lucrurile s-au clarificat și declarațiile lui Joshua Chetty s-au dovedit a fi adevărate. 

Chetty ar putea face acum ”pereche” pe terenurile din curtea..școlii cu japonezul Junn Mitsuhashi. În vârstă de 28 de ani, Mitsuhashi a fost suspendat și el pe viață după ce TIU a descoperit că acesta a încercat în mai multe rânduri coruperea altor jucători, dar și pentru că a pariat pe meciuri de tenis. Japonezul a refuzat să coopereze în anchetă și a fost amendat și cu 44 000 euro. 

Unitatea de Integritate pentru Tenis a declarat că Mitsuhashi (foto: postguam.com) l-a rugat la un moment dat chiar pe Joshua Chetty să vorbească cu un alt jucător pe care să-l convingă să piardă un meci la un turneu din Africa de Sud. De asemenea, TIU a descoperit că japonezul (care a atins cel mai bun loc din carieră în 2009 - nr. 295) a plasat un număr de 76 de pariuri pe diverse meciuri de tenis în 2015.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi